Zbog Kristen Stjuart svima pale vilice: Glumica prošetala u gaćicama i brusu, te pokazala senzacionalnu figuru

13.03.2024

18:18

0

Autor: K. O.

Očigledno se i njoj dopada "no pants" trend

Zbog Kristen Stjuart svima pale vilice: Glumica prošetala u gaćicama i brusu, te pokazala senzacionalnu figuru
Copyright Profimedia

Da li je ovo najatraktivnije izdanje Kristen Stjuart do sada?

Zadivljujuća glumica (33), stilizovana besprekorno uhvaćena je na ulicama Njujorka, ostavljajući malo toga mašti u šik pletenom donjem vešu, otkrivenom grudnjaku i bordo visokim štiklama, samo nekoliko nedelja nakon što je iznenadila obožavaoce svojom naslovnicom Rolling Stonesa.

Noseći otvorenu košulju i par rubin naočara za sunce, zvezda je izgledala apsolutno neverovatno dok je nastavila sa promocijom svog najnovijeg filma, Love Lies Bleeding.

Inače, ovim izdanjem, ona je ispratila trend "no pants" koji je aktuelan poslednjih meseci. Tako je Kristen obukla samo bež gaćice visokog struka od kašmira iz kolekcije Brunello Cucinelli za proleće/leto 2024.

Uz asistenciju stilistkinje Tare Svennen, Stjuart je zaokružila izgled pamučnom košuljom od poplina (takođe Brunello Cucinelli) koju je ostavila otkopčanu kako bi suptilno otkrila njen grudnjak ispod.

Profimedia
 

Nosila je crnu Šanel torbicu, upotpunjujući njen izgled dok je svoju kosu neuredno zalizala.

Napisan i režiran od strane Rose Glass, Love Lies Bleeding prikazuje Kristen kao Lu, povučenu menadžerku teretane koju je opčinila ambiciozna bodibilderka Džeki (koju glumi Kejti O’Brajan).

Njihova strastvena ljubavna priča dobija mračni preokret, uplevši ih u kriminalnu mrežu Luine porodice, a Ed Haris, Dejv Franko i Džena Meloun tumače njene rođake.

Profimedia
 

Kristen, koja se identifikuje kao biseksualka, prenela je da veruje da je vreme isključivog definisanja filmova kao 'kvir' stvar prošlosti.

„Mislim da se stvari razvijaju i idu dalje“, rekla je ona. To je tako svojstveno tome kako svi idemo napred, prenosi Daily Mail.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike