Zakleta brineta prešla u tabor plavuša: Penelope Kruz s novom frizurom vratila sat deset godina unazad (FOTO)

07.03.2024

18:14

0

Autor: V. I.

Eksperimentisanje kod frizera nije rezervisano samo za mlade dame, dokazala je glumica

Zakleta brineta prešla u tabor plavuša: Penelope Kruz s novom frizurom vratila sat deset godina unazad (FOTO)
Penelope Kruz - Copyright Profimedia

Jedna od najpoznatijih brineta na svetu Penelope Kruz pojavila se na reviji Chanel jesen/zima 2024. u okviu Pariske nedelje mode s potpuno novom frizurom. Koristeći najtopliju nijansu boje mesda, njen oštar bob je bio isečen tako da ie par centimetara ispod njene vilice, uokvirivši joj lice na spektakularan način.

Iako je zvezda obično sinonim za duge klasične talase, kada je u pitanju njena kosa, ona je ove sezone iskoračila iz svoje zone komfora i rešila da drastično promeni svoju frizuru, Nije samo fiknula dužinu, već je primetna bila i promena boje: glumica je dugo imala tonove karamela i kafe late, ali je novi bob delovao drastično svetlije u nijansi plave boje meda.

 

Profimedia
 

Napravljen od strane slavnog koloriste Meta Reza, ovakvi naglasci sa medenim pramenovima trenutno veoma popularni – pogledajte samo Rijanu , koja je takođe nedavno zamenila svoju gavrancrnu boju za sličan ton.

Kruzova, koja ima 49 godina, u poslednje vreme više eksperimentiše sa svojom kosom jer je uviidela da moć dobrog oblika i boje može tenu da doda blistavost i osveži izgled za crveni tepih.

Dokaz da igranje različitim frizurama ne mora da stane dok se približavate pestoj deceniji je glumica koja nikada nije izgledala bolje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike