Modna ikona predstavlja novi stil: Rijana očarava u neočekivanom damskom izdanju, iznetom na moderan način

29.01.2024

12:07

0

Autor: K. B.

Svaki Rijanin javni nastup je modni događaj za sebe, a njen uticaj u svetu mode je neosporan

Modna ikona predstavlja novi stil: Rijana očarava u neočekivanom damskom izdanju, iznetom na moderan način
Copyright Profimedia

Rijana, bez sumnje, predstavlja jedno od najzapaženijih imena na modnoj sceni. Kao najbogatija žena u muzičkoj industriji, ona ne samo da utiče na svet mode, već i postavlja trendove.

Njen istorijski angažman kao prve tamnopute ambasadorke za Dior nije samo znak njenog uticaja u modnom svetu, već i pokazatelj promena u industriji koje zagovara veću inkluzivnost i raznolikost. Njen izbor odeće, od bejbidol haljine tokom trudnoće do sofisticiranog kompleta na poslednjoj Diorovoj reviji, pokazuje njenu svestranost i sposobnost da ostane u centru pažnje, bez obzira na priliku.

Profimedia
 

Komplet koji je nosila na Diorovoj reviji, sa pufastom jaknom i suknjom midi dužine, savršeno ilustruje njen jedinstveni stil. Stilski detalji poput stegnutog struka i velikog okovratnika odražavaju klasičnu eleganciju, dok moderni dodaci poput bejzbol kape i opernih rukavica od kože daju savremen i odvažan pečat. Ovo izdanje je primer kako Rijana uspeva da spoji klasične elemente sa modernim, stvarajući izgled koji je istovremeno vremenski i inovativan.

Profimedia
 

Dodatni elementi poput crne torbice Lejdi Dior, belih salonki, i naravno, skupocenog nakita, samo dopunjuju ovaj izuzetan izgled. Rijanin izbor nakita, posebno dijamantske ogrlice koja naglašava voluminozan okovratnik jakne, dodatno potvrđuje njen savršen ukus.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike