Penelope Kruz i Bred Pit u ulogama koje niko nije očekivao: Snimak koji je za jedan dan zaludeo svet (VIDEO)

06.03.2024

19:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Društvene mreže su usijane

Penelope Kruz i Bred Pit u ulogama koje niko nije očekivao: Snimak koji je za jedan dan zaludeo svet (VIDEO)
Copyright Profimedia

U sklopu predstavljanja Fall-Winter 2024/25 RTW kolekcije na aktulenoj Nedelji mode u Parizu odata je počast klasiku francuske kinematografije, filmu "Jedan čovek i jedna žena" reditelja Kloda Leluša.

Ovo ostvarenje je na dodeli Oskara 1967. godine ovenčano sa dve zlatne statue, za najbolji scenario i najbolji strani film nakon čega je steklo status kultnog dela. Glavne uloge igrali su Anuk Eme i Žan-Luj Trentinjan.

Profimedia
 

Ovog puta, kultne scene iz filma odigrali su Bred Pit i Penelope Kruz.

Slavne glumce vidimo u vožnji automobilom, nakon koje je usledila scena večere u restoranu. Međutim, ovog puta rodne su uloge obrnute u odnosu na original. Manekenka Rijana van Rompej igra konobaricu, koja preuzima njihovu narudžbinu. 

Profimedia
 

Oduševljeni obožavaoci

Par naručuje specijalitet francuske kuhinje Šatobrijan, srednje pečen. Konobarica odlazi, ali se vraća sa pitanjem da li žele predjelo. Oni odbijaju, a Penelope kaže: "Mislim da je ljuta na nas." "Definitivno nije srećna", primećuje Bred, na šta ona odgovara: "Želiš li da je usrećimo?", a zatim pita konobaricu: "Izvinite, imate li slobodnih soba?". 

Scene su snimljene u crno-beloj tehnici, a kadrovi razgovora u restoranu isprekidani su onim nastalim u vožnji automobilom i šetnji plažom. 

U pitanju je reklama za Šanel 11.12, kultni model tašne koji je, poput filma "Jedan čovek i jedna žena", večni klasik. Video je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama. Mnogi su pisali da bi želeli da vide dužu verziju ili rimejk pomenutog ostvarenja sa slavnim glumcima. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike