Hale Beri čestitala Novu godinu bez pantalona: Da li je ovo njen najizazovniji stajling svih vremena (FOTO)

03.01.2024

10:59

0

Autor: V. I.

Ako je suditi po čestitki holivudske glumice, ova godina će biti golišava

Hale Beri čestitala Novu godinu bez pantalona: Da li je ovo njen najizazovniji stajling svih vremena (FOTO)
profimedia-0658133051 - Copyright Profimedia

Nova godina je tema svih društvenih mreža, a Instagram je ovih dana bio preplavljen novogodišnjim čestitkama poznatih ličnosti. Međutim, kad Hali Beri poželi uspešan početak godine, to ne može da ostane nezapaženo.

Zgodna glumica je 2008. godine proglašena za najseksi ženu na svetu, a danas, čak 15 godina kasnije, ne možemo a da ne primetimo da i dalje izgleda seksi, čak možda i više nego pre. Ovogodišnjom čestitkom je bukvalno zapalila internet, a komentare bi poželeo svako da dobije bar nekad u životu.

Diva se oprostila se od 2023. godine video-snimkom koji je kolaž sastavljen od kratkoh isečaka s njenih putovanja, srvenih tepiha i porodičnih trenutaka uz reči: "Priča je sve bolja, spremna sam za poglavlje 24".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

Međutim, 57-godišnja glumica se nije na tome zadržala. Ona sledeći post na Instagramu je izazvao bukvalno buru na ovoj društvenoj mreži. 

Hale se slikala u liftu, u zavodljivoj pozi, obučena samo u crni čipkani bodi sa zlatnom jaknom! Kombinaciju je kompletirala crnim otvorenim štiklama na platformu i ogrlicom, a reakcije njenih pratilaca pokazuju da je voljena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

"Ako ovako započnemo 2024., biće to paklena godina“, napisao je Kevin Frejzer, voditelj emisije "Entertainment Tonight" .

Ovaj bodi i sako je, inače, već nosila na na Međunarodnom filmskom festivalu Crvenog mora, ali je imala preko zlatne pantalone, koje je za ovu priliku ostavila u ormanu.

Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike