Gledaj majku, biraj ćerku: Kejt u kratkom šortsu, a Lila izazovno obučena - zajedno osvajaju Nedelju mode u Parizu

01.03.2024

18:24

0

Autor: K. B.

Kejt Mos (50) i njena ćerka Lili Grejs Mos (21) su zauzele svoja mesta u prvom redu revije modne kuće Iv Sen Loran tokom Nedelje mode u Parizu

Gledaj majku, biraj ćerku: Kejt u kratkom šortsu, a Lila izazovno obučena - zajedno osvajaju Nedelju mode u Parizu
Copyright Profimedia

Uprkos svim poznatim ličnostima u prvom redu, pažnju su odmah privukle manekenka Kejt Mos i njena ćerka Lila, koja takođe sledi majčine korake u svetu manekenstva. Kejt se pojavila u impozantnoj bundi od veštačkog krzna i haljini koja je elegantno otkrivala njene obline. Dodatni šarm celokupnom izgledu dale su prozirne crne hulahopke i odgovarajuće štikle, dok je njena kosa bila skupljena u uredan, konvencionalni rep.

 

 

Kada je Kejt skinula kaput, otkrila je ultra-kratke kožne šortse, ističući izvajane noge i dodajući dozu provokacije celokupnom izgledu.

 

 

Njena mlada ćerka Lila je takođe privukla pažnju svojim odabirom - nosila je atraktivnu dugu crnu haljinu sa golim leđima. Iako je haljina bila crna, bila je skroz providna, otkrivajući hrabro da Lila ne nosi brushalter, već samo gaćice ispod haljine. Njena duga plava kosa je slobodno padala, dodajući dodatnu dozu glamura, dok je nosila i atraktivan zlatni nakit, uključujući ogromne narukvice koje su doprinele celokupnom sofisticiranom izgledu.

 

 

Ova majka i ćerka su zajedno stvarale modnu priču, kombinujući eleganciju, hrabrost i sofisticiranost na reviji koja će zasigurno ostati upamćena.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike