Koja je to nijansa plave? Ovako je En Hatavej odala počast kultnoj komediji "Đavo nosi Pradu"

26.02.2024

10:58

0

Autor: K. O.

Da kod njih ništa nije slučajno, svedoči modno izdanje slavne glumice na dodeli nagrada

Koja je to nijansa plave? Ovako je En Hatavej odala počast kultnoj komediji "Đavo nosi Pradu"
Copyright Profimedia

Protekli mesec bio je prilično užurban za svetske zvezde. Jurile su sa promocije na promociju, dodele nagrada na drugu, pa u međuvremenu i na poneku nedelju mode.

Tako je i slavna glumica En Hatavej posle prvog reda na milanskoj Nedelji mode, stigla i na dodelu SAG nagrada u Los Anđelesu. I uspela da ukrade pažnju..

Naime, ona je za ovu priliku odabrala impresivnu haljinu brenda Atelier Versace, iz kolekcije za sezonu proleće/leto 2015. godine. Haljina je imala otvorena ramena i isticala se detaljem velike metalne kopče u obliku kaiša.

I dok je haljina imala neosporno elegantan kroj, ona se izdvojila i svojom bojom, tačnije cerulean nijansom plave koja nosi posebno značenje.

Dajući izjavu za Hollywood Reporter, En je potvrdila da je njen izgled stvoren u čast već kultne scene i stilske lekcije koju je dobila od urednice magazina 'Runway', Mirande Prisli koju u filmu "Đavo nosi Pradu" tumači Meril Strip.

Profimedia
 

U ulozi Andree Sachs, Hatavej se nasmejala na izjavu Mirandine pomoćnice o dva kaiša slične plave boje koja su 'tako različita'.

Na njen odgovor, Miranda je reagovala epskim govorom o različitim nijansama plave, uključujući plavu i tirkiznu.

Hatavej, koja je u toj sceni nosila plavi džemper s rasprodaje, rekla je Pristli da ono što ne zna je da taj džemper 'nije samo plav, nije tirkizan, nije ultramarin, već cerulean nijanse plave'.

A omaž nije slučajan jer se na ovoj dodeli En srela sa koleginicama iz kultne komedije, a zajedno su se našle i na pozornici. Naime, En, Meril i Emili Blant zajedno su izašle na pozornicu kako bi objavile nominovane u kategoriji 'najboljeg muškog glumca u humorističnoj seriji', koja je dodeljena zvezdi serije 'The Bear', glumcu Jeremyju Allenu Whiteu.

Profimedia
 

A svoj glamurozni izgled En Hatavej upotpunila je srebrnim štiklama i klač torbicom clutch, kao i 'zmijski' nakit brenda Bulgari za koji je poput glumačke koleginice Zendeje, nastupala kao zaštitno lice.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike