"Ne mogu da dam autogram svima": Glumicu razapeli zbog jednog snimka - tvrde da je neprijatna prema fanovima (VIDEO)

05.02.2024

23:20

0

Stvorila je imidž "dobrice", a onda ju je to koštalo

"Ne mogu da dam autogram svima": Glumicu razapeli zbog jednog snimka - tvrde da je neprijatna prema fanovima (VIDEO)
En Hatavej - Copyright Profimedia

Na društvenim mrežama nedavno je osvanuo video iz 2022. godine kada je En Hatavej otputovala u Italiju gde su je fanovi odmah prepoznali.

Grupa, mahom mladih ljudi, okružila je njen automobil u nadi da će glumica pristati da se slika ili im da autogram. Međutim, kako je reč o velikom broju ljudi, En nije mogla svima da ispuni zahteve, te im se umesto toga obratila rečima:

- Ne mogu da se fotografišem sa svima. Mogu da stojim ovde i mašem ako želite da me slikate. Ne mogu da dam autogram svima, previše vas je. Žao mi je, ali želim da imate barem nešto, pa ako želte, samo ću malo mahati. Hvala na razumevanju - rekla je ona okupljenim ljudima.

 

 

Zbog pomenutog snimka komentari su bili podeljeni, posebno zbog toga što je često nazivaju "holivudskom dobricom", pa je bilo onih koji su smatrali da je ovakav pristup nepristojan,  kao i da je bila gruba prema obožavateljima.

Međutim, dosta njih je stalo na glumičinu stranu i složilo se da je nemoguće ugoditi svim ljudima.

„Vrlo pristojno. Poznate osobe nisu obavezne da komuniciraju s obožavaocima“, „Postavila je svoje granice na veoma pristojan i diplomatski način“, „Nisam sigurna šta da mislim o ovome“, samo su neki od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike