Megan Markl dokazuje zašto su jahačke čizme neophodan modni dodatak: Pojavila se u kombinaciji da padneš u nesvest

18.02.2024

12:30

0

Autor: K. B.

Megan Markl nedavno se pojavila u javnosti prilikom događaja Invictus Games u Kanadi, pokazujući svoj prefinjen stil oblačenja koji kombinuje jednostavnost i eleganciju

Megan Markl dokazuje zašto su jahačke čizme neophodan modni dodatak: Pojavila se u kombinaciji da padneš u nesvest
Megan - Copyright Profimedia

Iako se ne pojavljuje često u javnosti, svaki njen izlazak je dokaz klasičnog stila koji odoleva prolaznim trendovima. Uz supruga Harija, pokrovitelja Invictus Games, Megan je privukla pažnju prisutnih svojom odmerenom i istovremeno privlačnom modnom kombinacijom.

Profimedia
 

Za ovu priliku, vojvotkinja od Saseksa odabrala je casual-elegantni izgled koji je uključivao uske crne farmerke, koje su njen omiljeni izbor, i elegantne jahačke čizme, koje su već nekoliko sezona must-have među ljubiteljima mode. Jahačke čizme, poznate po svojoj luksuznoj "old money" estetici, dodale su dozu sofisticiranosti njenom izgledu.

Profimedia
 

Outfit je upotpunjen s kaputom u boji kamela, koji je oblikovan oko struka, naglašavajući njen figuru, dok su rukavice od prevrnute kože i zlatne minđuše dodale poseban, kraljevski pečat njenoj kombinaciji. Megan je ostala dosledna svom stilu i kada je reč o šminki i frizuri, birajući jednostavan mejkap i nizak rep s razdeljkom sa strane.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike