Maknite se, stigla je gazdarica: Salma na reviji Gucci istakla perfektnu liniju i otkrila omiljenu boju (FOTO+VIDEO)

24.02.2024

19:31

0

Autor: V. I.

Izgleda kao da je vreme stalo za zgodnu meksičku divu

Maknite se, stigla je gazdarica: Salma na reviji Gucci istakla perfektnu liniju i otkrila omiljenu boju (FOTO+VIDEO)
Copyright Profimedia

Na Milanskoj nedelji mode, koja je u toku, održana je nova modna revija italijanske kuće Gucci za jesen-zimu 2024, na kojoj je zanosna Salma Hajek obezbedila posebnu pažnju, blistavši u Gucci komadima od glave do pete s akcentom na crvenoj boji.

Profimedia
 

 

Hajekova je na reviji sedela u prvom redu sa svojim suprugom Fransoa-Anrijem Pinoom, izvršnim predsednikom grupe "Kering", koja je vlasnik čuvenog italijanskog brenda a s kojim je na Dan zaljubljenih proslavila godišnjicu braka koji je počeo 14. februara 2009.

 

Profimedia
 

 

Na sebi je nosila kratku crvenu lakiranu jaknu sa crnim manžetnama i neutralnu potkošulju ispod, koje je uparila sa crvenom pencil suknjom, crvenim Gucci kaišem i štiklama s platformama.

 

 

Uz crne naočare za sunce, njezin odabir akseoara činila je prepoznatljiva torbica Jackie, nazvana po nekadašnjoj prvoj dami Amerike a, kao i sve komade u stajlingu stvorenom za reviju, i nju je krasila zagasita nijansa crvene. Zvezda je ispravila kosu i nosila zlatne minđuše i dijamantski prsten, pokazujući nežni izgled glam šminke, uključujući ružičasti ruž.

 

 

Da je 57-godišnja diva u crvenoj fazi, potvrdila je i njena objava na Instagramu od četvrtka, na kojoj je pozirala na podu ležerno obučena u farmerke, crni top, crvenu jaknu, crne čizme s crvenim šeširom, okružena nizom torbica od kojih preovladavaju, naravno, one s potpisom Gucci, ali i Bottega Veneta i Balenciaga. "50 nijansi crvene“, napisala je ispod objave a komentari obožavalaca zadivljenih njenom zavidnom kolekcijom tašni su se samo nizali.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike