Jedno veče, tri stajlinga: Džej Lo opet briljira kao buket ruža, s golim trbušnjacima i na kraju s dekolteom do pupka

08.02.2024

12:13

0

Autor: V. I.

Gde god da se pojavi, zgodna pevačica napravi haos i pometnju

Jedno veče, tri stajlinga: Džej Lo opet briljira kao buket ruža, s golim trbušnjacima i na kraju s dekolteom do pupka
Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez pojavila se u emisiji "Saturday Night Live" prošle nedelje i počastila fanove ne jednim, već dva nastupa, i to ne jednim, ne dva, već tri različita izgleda. Od zadivljujuće cvetne haljine do srebrne zmije na grudima, Džej Lo je sigurno zaslužila titulu modne ikone.

Džinovski buket ruža

Večernji izgled zgodne pevačice je dramatična cvetna haljina do poda ukrađena ružičastim ružama s dubokim prorezom do butina i teškim rukavima koji su padali otkrivajući gola ramena. Dok je nastupala, Džej Lo je bila okružena ogromnim ružičastim cvećem sa ružičastim dimom koji je kuljao oko nje. Kosa joj je bila polupljena u elegantnu punđu s minimumom nakita - nekoliko različitih svetlucavih prstenova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Trbušnjaci i ekstenzije

To ne bi bila Džej Lo da ne pokaže svoje zvajane trbušnjake. Pevačica hita "Let's Get Loud" nosila je belu košulju sa kragnom, isečenom tik ispod grudi, koju je uparila je sa skraćenim crnim sakoom. Dole je imala pantalone sa izrezima na bokovima a duga kosa bila je stilizovana u talasima.

Međutim, ti labavi talasi izazvali su JLo malo problema dok je izvodila "Can't Get Enough". Usred pesme  njoj su se otkačile ekstenzije, i umesto da stane da ih popravi, ona ih je smelo otkinula sa glave, bacivši na scenu pored sebe. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Ledena kraljica afterpartija

Naravno, zabava ne prestaje kada se emisija završi. Džej Lo je krenula na  afterparti Saturday Night Live u raskošnoj beloj haljini sa svetlucavim cvetnim detaljima. Haljina je, naravno, istakla obline 54-godišnjakinje, spuštajući se otprilike do sredine teleta. 

Drama je, međutim, bila u cvetnom detalju vrata. Naime dijamantska ruža omotana oko njenog vrata sa tankom stabljikom, padala je niz dekolte haljine. Zvezda je kombinaciju zaokružila srebrnim svetlucavim čizmicama sa šiljatom petom i atraktivnim nakitom.

I naravno, pošto je Njujork u februaru podosta leden, DžejLo je dodala džinovski, lepršavi, beli kaput kako bi se zagrejala dok su je obožavaoci preplavili na ulici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike