Gledaj mamu, vidi ćerku: Kajli Džener povela ćerku na reviju Valentino u Parizu, svi su buljili u jedan detalj

25.01.2024

12:11

0

Autor: V. I.

U crnom od glave do pete, mama Kajli i ćerka Stormi su prošetale crvenim tepihom Pariske nedelje visoke mode

Gledaj mamu, vidi ćerku: Kajli Džener povela ćerku na reviju Valentino u Parizu, svi su buljili u jedan detalj
Copyright Profimedia

Sve zvezde koje vole modu su ove sedmice u Parizu, na Nedelji visoke mode, a Kajli Džener (26) jedna je od najredovnijih na revijama poznatih dizajnera. Za svoje pojavljivanje na crvenom tepihu Valentino Haute Couture proleće/leto 2024. Kajli se pojavila sa svojom petogodišnjom ćerkom Stormi koja sledeće nedelje puni šest godina, dok je dvogodišnji sin Ajri ipak ostao kod kuće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

 

Bilo je nemoguće ne primetiti odevnu kombinaciju mame i ćerke budući da su obe bile u crnim dugim haljinama - mamina je bila bez rukava, s dekolteom, dok je Stormi imala rukave ukrašene perjem. Haljine do zemlje upotpunile su girandama od crnog perja i crnim naočarima za sunce. Komentari na kombinaciju su bili od oduševljenja što su uklopile s garderobom do osude da "dete ne treba da se oblači kao žena" i da ovako više podseća na "hodajući aksesoar poznate mame".

Kada su ušle na reviju, pridružile su im se Kajlina mama i Stormijina baka, Kris Džener, te Kajlin dugogodišnji partner Kori Gembl. Još jednom dokazujući da je pravi mali profesionalac, Stormi je fotografisana kako tapše modelima koji su učestvovali na reviji.

Profimedia
 

U epizodi  "Kardašijanki" iz juna,  Džener je otputovala u London da pokaže Stormi svoju šminku na izložbi u čuvenoj Robnoj kući  "Harrods" i tom prilikom je istakla da joj mnogo znači što je njena ćerka tu i može da putuje s njom po celom svetu. I ne samo to, u novembarskom intervjuu za Interview napomenula je da njena ćerka, koju je dobila sa Travisom Skotom, obožava da se igra njenim crvenim karminima i da isprobava maminu šminku

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike