Pedro Paskal je prihvatio rizik i - isplatilo se: Čuveni "internet tatica" se na Met Gali pojavio u kratkom šortsu i crvenom kaputu (FOTO)

02.05.2023

18:33

0

Autor: Z.A.S.

"Forbes" je ove godine tvrdio da je Paskal dostigao svoj vrhunac, ali sudeći po ovome sinoć - nije ni blizu toga

Pedro Paskal je prihvatio rizik i - isplatilo se: Čuveni "internet tatica" se na Met Gali pojavio u kratkom šortsu i crvenom kaputu (FOTO)
Pedro Paskal na Met Gali 2023. - Copyright Profimedia

Ovogodišnja Met Gala - najprestižniji modni događaj, u organizaciji čuvene Ane Vintur, održana je sinoć u Metropoliten muzeju u Njujorku.

Slavni su još jednom prošetali u kreacijama kojima su i te kako skretali pažnju na sebe. Većina njih se potrudila da ispoštuje ovogodišnju temu - "U čast Karlu", ali, očekivano, bilo je i onih koji su omanuli sa odabirom garderobe.

Međutim, kako to uvek biva, neki se posebno izdvoje. Pored Kim Kardašijan, za čiji kostim je utrošeno 50.000 slatkovodnih bisera, i Lil Naza Eksa, koji je jedini uspeo da ubedi modnu kuću "Dior Homme" da za njega napravi onako provokativan kostim, sve oči su bile uprte i u glumca Pedra Paskala.

Profimedia
 

Zvezda filmova "The Mandalorian" i "The Last of Us" potvrdio je svoj status svima omiljenog seksi tate, a pojavio se u smeloj kombinaciji modne kuće "Valentino":

Naime, glumac je došao obučen u crni kratak šorts u koji je bila uvučena crvena košulja koju je nosio u kombinaciji sa crnom kravatom. Na nogama je imao crne čarape i crne lakovane cokule. Celu kombinaciju je začinio crvenim kaputom koji mu je savršeno pristajao i upotpunio ovu prilično smelu kombinaciju.

Profimedia

Ovakvim odabirom garderobe, Paskal je prekršio sva modna pravila, ali bismo rekli da se rizik ovoga puta isplatio. Retki su muškarci koji će u kasnim četrdesetim odeći pristupiti sa osmehom i osećajem avanture, a Pedro je definitivno među njima.

"Forbes" je u februaru ove godine tvrdio da smo "dostigli vrhunac Pedra Paskala". Međutim, sudeći po onome što smo sinoć imali priliku da vidimo - nismo ni bluzu toga.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike