Ako nemate inspiraciju za stajling, modni sladokusci na ulicama Pariza imaju višak: Đavo se, kao i uvek, krije u detaljima (FOTO)

28.01.2023

15:10

0

Autor: Z. A.

Parižanke eksperimentišu sa modnim komadima, a svi uživaju u živopisnom uličnom plesu života i mode

Ako nemate inspiraciju za stajling, modni sladokusci na ulicama Pariza imaju višak: Đavo se, kao i uvek, krije u detaljima (FOTO)
Ulična moda u Parizu - Copyright Profimedia

U toku je Nedelj visokea mode u Parizu, a prizori s gradskih ulica kojima dominiraju trendseterke jednako su zanimljivi kao i oni s modnih pista vodećih luksuznih brendova koji ove godine pomeraju granice, a nama se po glavi mota samo jedno pitanje - kako im nije hladno.


No, lepota traži žrtvu i to je jednostavno tako.

Na aktualnom izdanju Nedelje visoke mode u Parizu bilo je jako živahno, ali ništa mnaje nego na modnim pistama živo je i na gradskim ulicama, a sve zahvaljujući efektnim stajlinzima uticajnih dama sa street style scene.

Iako je leto baš baš daleko, ljubiteljke mode hrabro su pokazale i neke razgolićene kombinacije, stvorene za toplije mesece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Zato prema onome što se ovih dana nosi na ulicama Pariza možemo da naslutimo šta će biti trend kada sunce grane, a najuočljiviji su detalji – cipele, torbe, a primećuje se da su minđuše sve većih dimenzija, kao broševi, otvori i lanci na leđima, mnogo je satena, providnih materijala i spajanja naizgled nespojivih komada.

Naravno, naša Tamara Kalinić je uvek u grotlu modnih zbivanja, pa ni ovoga puta nije ostala neprimećena i nezabeležena objektivom

Profimedia
 

A šta se još ovih dana nosiu na ulicama Pariza, videćete u našoj galeriji:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike