Jedna je od najbogatijih žena, a sa ponosom nosi haljinu koja može da se nađe za 3000 dinara

02.12.2023

10:53

0

Autor: K. B.

Najbogatija žena na svetu, Niki Hilton Roštild, nedavno je pokazala svoj jednostavan pristup modi noseći haljinu vrednu samo 3000 dinara

Jedna je od najbogatijih žena, a sa ponosom nosi haljinu koja može da se nađe za 3000 dinara
Niki - Copyright Profimedia

Niki, koja je nedavno napunila 40 godina, oduvek je bila poznata po nepridržavanju modnih trendova i preferenciji za odeću u kojoj se oseća samouvereno. U najnovijem pojavljivanju, odlučila se za crvenu, kratku haljinu od satena. Njene srebrne sandale vizuelno su produžile njene noge, dok je Niki pokazala da svaka žena, bez obzira na godine, može izgledati otmeno u kratkoj haljini.

Profimedia
 

Ova haljina, dostupna za 3000 dinara, dobila je pohvale jer je Niki uspela postići luksuzan izgled uz dodatak nekoliko sitnih detalja. Važnost ove haljine je naglašena, budući da svaka žena treba imati takav komad u svom ormaru, spremnu za bilo koju priliku.

Profimedia
 

Niki Hilton Roštild je postala poznata i po svom braku s Džejmsom Roštildom, uspešnim biznismenom čije bogatstvo premašuje 1,3 milijarde dolara. Par, koji ima troje dece, često se pojavljuje zajedno, pokazujući svetu da su skladna i srećna porodica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike