Gven Stefani se sama šminkala za venčanje sa Blejkom Šeltonom: Sve sam posle suzama skinula!

17.11.2023

23:20

0

Nije mogla da obuzda emocije

Gven Stefani se sama šminkala za venčanje sa Blejkom Šeltonom: Sve sam posle suzama skinula!
Gven Stefani i Blejk Šelton - Copyright Profimedia

Pevačica Gven Stefani nedavno je dobila zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih. I tada, njena najveća podrška bio je suprug Blejk Šelton, pevač kantri muzike. 

On je onda održao veoma emotivan govor o svojoj supruzi sa kojom je zvanično u braku od prošle godine, iako su se dugo zabavljali. Ovo svakako nije retkost da par u javnosti izjavljuje ljubav jedno drugome, ali je ovoga puta navelo Gven da se priseti njihovog venčanja. 

Profimedia
 

To je za nju bio veoma emotivan trenutak, te nije mogla zadržati suze.

- Nikada nisam mislila da ću se udati (ponovo). Stvarno je ludo da se to desilo. Recitujem svoje zavete i doslovno plačem, nisam imala šminkera, sama sam se šminkala i sve mi se skinulo, pa onda on kaže: „Znam da me uvek podsećaš da ne pišem pesme..." I odjednom, čuje se gitara, svira mi pesmu koju mi je napisao. Plačem - pričala je ona, prenose strani mediji.

Iako je već imala uspešnu karijeru i veliku popularnost, poznanstvo i ljubav sa Blejkom doneli su joj nešto sasvim novo. 

Profimedia
 

- Nisam očekivala ništa od ovoga s Blejkom. To je bilo poput velikog: „Šta?". Bio je neverovatan doživljaj iskusiti takvu ljubav prvi put - naglasila je ona za „People" govoreći o suprugu kog je upoznala na setu emisije „The Voice", pa dodala:

- Promenio mi je život... Kada sam počela da se viđam s Blejkom, osećala sam se kao kod kuće, kao: „Ovo je gde treba da budem, sa ovim čovekom".

Inače, Gven i Blejk nemaju zajedničku decu, ali je on prihvatio ulogu očuha njenim sinovima Kingstonu, Zumu i Apolu, koje je dobila u prethodnom braku s Gevinom Rosdejlom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike