Glumica Ema Votson je na Milanskoj nedelji mode prošetala dolčevita rolku iz poznatog Felinijevog filma

25.09.2023

10:58

0

Autor: V. I.

Iako se povukla iz glume na neko vreme, Ema Votson rado obilazi modne događaje i uvek na sebi ima perfektne kombinacije

Glumica Ema Votson je na Milanskoj nedelji mode prošetala dolčevita rolku iz poznatog Felinijevog filma
Ema Votson - Copyright Profimedia

 

Ema Votson, koja se trenutno povukla iz glumačkih voda, pojavila se na Milanskoj nedelji mode u savršenoj kombinaciji za ranu jesen koja je odmah upala svima u oči.

Dolčevita rolka

Glumica je fotografisana kako izlazi iz hotela u oversized belom pletenom džemperu s rolkom poznatom kao dolčevita koja svoje ime duguje čuvenom istoimenom Felinijevom filmu u kojem jedan od sporednih likova Pijerone nosi ovaj odevni komad tokom kratke noćne scene u Ulici Veneto u Rimu.

Profimedia
 

 

Morski šmek i prirodni mejkap

Uz njega je iskombinovala tamnoplavu mini suknju ukrašenu velikim zlatnim dugmićima koji su zaokružili morski šmek. Na nogama su joj bile štikle sa šiljastim vrhom, naravno bez čarapa, a nosila je belu Prada tašnicu sa zlatnom šnalom.Glumica je imala prirodni makeup i frizuru spakovanu u guste talase.

Profimedia
 

 

Čeka pravu stvar

Iako se poslednjih godina Votsonova povukla iz glume, i dalje se često pojavljuje u javnosti, posebno na modnim događajima. U intervjuu za Finacial Times prošle godine je to objasnila rečima da nije imala mogućnost da izrazi svoje mišljenje mimo uloga i da ju je to frustriralo.Takođe je dodala da "apsolutno" namerava da ponovo glumi, ali da je "srećna što sedi i čeka sledeću pravu stvar".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike