Ovo je najpopularniji šminker u Srbiji! Otkriva tajne poznatih: Evo kada i kakvu promenu želi kod Cece (VIDEO)

09.09.2022

10:30

0

Laza je u okviru „Drugog beogradskog Master Class-a“ govorio i o svojim klijentkinjama sa kojima se privatno druži

Ovo je najpopularniji šminker u Srbiji! Otkriva tajne poznatih: Evo kada i kakvu promenu želi kod Cece (VIDEO)
laza (5) - Copyright Foto:24sedam/Danica Božović

Dušan Lazić, domaćoj javnosti poznatiji kao Lazić Laza, jedan od najboljih regionalnih mejk-ap umetnika, juče je održao „Drugi beogradski Master Class“ i okupio brojne ličnosti sa javne scene, profesionalne šminkere i zaljubljenike u šminku. 

Laza je održao spektakularno predavanje u ispunjenoj operi i teatru Madlenijanum, a koliko je pažnje izazvao govori i to što se za ovaj događaj danima nije mogla naći karta.

Foto:24sedam/Danica Božović
Lazić Laza

 

- Uvek sam verovao da treba isticati karakteristike ljudi koje već imaju, a ne praviti im drugo lice. Mislim da je to jedini ispravan pristup ovom poslu u vremenu kada razne neznalice dele savete bez odgovornosti a filteri menjaju fizionomiju - rekao je Lazić u uvodnom obraćanju propraćen ovacijama.

Tokom više od tri sata, na dva modela različite dobi, Laza je pokazao kako svako može da postane najbolja verzija sebe, ne štedeći savete i bez ikakve mistifikacije kojoj su vrhunski majstori skloni. 

Foto: 24sedam/Danica Božović
Lazić Laza

 

Ilda, Gordana i Sanela Šaulić, Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Nadica Ademov, Jelena Tomašević, Danijela Buzurović, Marina Visković, Marina Tadić i mnoge druge VIP ličnosti prošetale su sinoć crvenim tepihom i učinile ovaj skup još glamuroznijim, a potom i pomno slušale tajne umetnosti Laze Lazića. 

Neposredno pre nego što je stupio na scenu Laza je za predstavnike medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam govorio kako je on pristupio ovoj „umetnosti“, ali i kakav odnos ima sa klijentima koji su iz javnog sveta, a i onih koji to nisu. 

Foto: 24sedam/Danica Božović
Lazić Laza

 

- Ja poslednjih 15 godina o šminkanju i šminkerskoj profesiji govorim kao o naučnoj fizici i izborio sam da neke novije generacije koje počinju da se time bave, kažu to sa ponosom, da to ne bude zanimanje sa margine, već zanimanje ravno bilo kom drugom. Šminker je zadužen za jedini otvoreni deo kože koji je prikazan ljudima bez obzira na godišnja doba - priča Laza i otkriva da li su i koliko javne ličnosti zahtevne kada je šminka u pitanju.

- Ja nemam zahtevnu javnu ličnost jer sam svakoj od njih pristupio kao prema normalnom čoveku i negde uz tu krajnje normalnu komunikaciju i uvažavanje, čak i neke koje su poznate kao vrlo teatralne i lude, kod mene su bile mirne, poslušne, zadovoljne i sarađujemo preko 10 godina. 

Foto: 24sedam/Danica Božović
Lazić Laza

 

S obzirom na to da više od decenije sarađuje sa Svetlanom Cecom Ražnatović, Laza otkriva da li bi promenio nešto u njenom načinu šminkanja: 

- Ne bih ništa promenio. Standardni smo 10 godina. Možda se sa novim albumom desi neka promena, ali držimo se proverenog. Ona se za koncerte preko i kada ja nisam tu, šminka sama.

Kako kaže, hirove ne trpi i nameće svoje, a dame šminka, onako kako on želi.

- Namećem ono što ja želim. Ja se u to razumem, imam iskustvo od 15 godina, a sa druge strane je nepoznata osoba, nemam predstavu o njoj, pretpostavljam da ona ne zna ništa, jer da zna, uradila bi sama. Ako joj se dopadne, neka dođe opet, ako joj se ne dopadne, ne mora da dođe više nikad. Pravila igre su jasna! 

Damu koju nikada nije šminkao, a voleo bi da sarađuje sa njom jeste Snežana Babić Sneki, a do toga će kako kaže, doći samo ako bude postojala obostrana zainteresovanost.  

- Voleo bih da nekad našminkam Snežanu Babić Sneki. Jako lepa žena koja se od te starije generacija jako malo promenila i ima kapacitet da izgleda besprekorno. Verujem u tu privlačnost. Klijente nikad nisam zvao, kada se oni odluče, oni me i pozovu - kazao je Laza. 

Ceo intervju za profesionalnim šminkerom pogledajte u nastavku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike