Tajna mladalačkog izgleda u osmoj deceniji: Pogledajte kako glumica blista (FOTO)

17.09.2023

12:09

0

Autor: K. B.

Glumica Helen Miren, koja ima 78 godina, nedavno je otkrila svoju tajnu mladolikosti koja se ne oslanja na invazivne procedure, već na poštovanje četiri zlatna pravila

Tajna mladalačkog izgleda u osmoj deceniji: Pogledajte kako glumica blista (FOTO)
Copyright Profimedia

Helen izgleda izvanredno u svojim godinama i podelila je nekoliko vrhunskih saveta kako biste mogli da izgledate fantastično i osećate se fantastično. Njena dnevna rutina je izuzetno jednostavna.

Prvo pravilo je očišćenje i hidratacija kože. Helen ističe da ne treba da imate komplikovanu rutinu lepote kako biste postigli sjajan izgled. Nakon skidanja šminke sredstvom za čišćenje, Helen se umije i obriše peškirom. U njenom kupatilu, možete naći oko deset peškira, koji su uredno složeni pored lavaboa. Nakon korišćenja jednog, ide direktno na pranje.

Profimedia
 

Što se tiče ishrane, Helen pridržava zdravog pristupa, ali nije previše stroga. Ona ističe važnost kontrole nad svojom ishranom i pronalaženje onoga što vas čini da se osećate dobro. Helen lično voli jesti ribu i pomfrit, ali naglašava da ono što unosite u svoje telo ima uticaja na vaše opšte stanje, te savetuje da svoju promenu počnete odatle.

Kada je reč o njenom fitnesu, ona se drži jednostavnih pravila. Koristi 12-minutne vežbe vojnog stila, koje smatra efikasnim. Ove vežbe su deo plana vežbi Kraljevskog kanadskog vazduhoplovstva, koje prate grafikoni. Svaki dan, vežbe se moraju završiti u roku od 12 minuta. Plan podrazumeva upotrebu telesne težine za vežbe kao što su sklekovi, čučnjevi i skokovi, s ciljem izgradnje snage i fleksibilnosti.

 

 

Takođe naglašava važnost prirodne lepote i podržava trend odbacivanja nerealnih standarda lepote. Ona priznaje svoje godine i trudi se da bude realna kada je u pitanju njena lepota. Iako bi volela da izgleda mlađe, prihvata da je starenje prirodan proces s kojim se suočava, kao i svi mi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike