Sećate se dečaka sa Kinder čokolade, rođenog Beograđanina? Sinoć je na Mostri razmenjivao poljupce sa svojom verenicom

07.09.2023

10:59

0

Autor: K. O.

Nekada je krasio omot Kinder čokolade, a sada je uspešan model i glumac

Sećate se dečaka sa Kinder čokolade, rođenog Beograđanina? Sinoć je na Mostri razmenjivao poljupce sa svojom verenicom
Copyright Profimedia

Dok se Filmski festival u Veneciji bliži svom kraju, a svakodnevno se skupljaju utisci sa crvenog tepiha, pažnju nam je privuklo i sinoćno pojavljivanje jednog intrigantnog para na premijeri filma "Vivants".

Na crvenom tepihu Mostre, ruku pod ruku stigli su Alesandro Eger i njegova bolja polovina, Madalina Doroftei. I dok vam njihova imena niša ne znače na prvu loptu, reći ćemo to ovako. U pitanju je rođeni Beograđanin sa Banovog brda koji je još kao dečak krasio omote Kinder čokolada.

Ovaj glamurozni par redovno se pojavljuje na prestižnim festivalima širom Evrope, uključujući Veneciju i Kan.

Profimedia
 

Ofarban u zlatno plavo, baš poput Kena iz filma "Barbi", Alesandro se ovoga puta pojavio u veoma sofisticiranom i elegantnom izdanju, što ne čudi s obzirom na njegovu strast prema modi i stalno eksperimentisanje sa trendovima.

Tako je odabrao moderno odelo od crnog pliša s širokim i opuštenim pantalonama, upotpunjeno belom košuljom, leptir-mašnom i crnim, luksuznim mokasinama od baršuna.

Profimedia
 

I njegova izabranicastilski se uskladila sa njim, birajući elegantnu crnu haljinu sa šljokicama, koja je istakla duboki šlic i prorez u predelu grudi. Sve je zaokružila srebrnim sandalama sa kaišićima, glamuroznim nakitom, efektnom punđom i besprekornom šminkom.

Zajedno su već deset godina, a često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu. Pre dva meseca su se verili, ozvaničivši svoju dugogodišnju vezu.

Inače, Madalina Doroftei nosila je titulu mis Rumunije. A nije zapostavila ni svoje obrazovanje, diplomiravši na Ekonomskom fakultetu u gradu Jaši.

Profimedia
 

Od dečeka sa čokolade do uspešnog modela i glumca

Alesandro Eger je danas jedna od najistaknutijih muških figura u Italiji, a pored uspešne manekenske karijere, polako, ali sigurno gradi i svoje mesto u svetu filmske industrije. Dobio je ulogu u filmskom hitu iz 2021. godine, "House of Gucci", a pre toga je ostvario manje uloge u nekoliko filmova. Već kao tinejdžer, glumio je u seriji "The Band". Pored toga, učestvovao je u italijanskoj verziji popularnog TV šoua "Ples sa zvezdama" prošle godine, a u julu ove godine objavio je pesmu "In ogni posto".

 

 

Eger se iz Beograda preselio u Italiju još kao dete i, osim srpskog porekla, ima i italijanske, austrijske, argentinske i holandske korene. Zanimljivo je da je postao poznat kao dečak na omotu čuvene Kinder čokolade, što ostaje deo njegove prepoznatljive priče.

"Napustio sam kuću sa samo 17 godina kako bih pronašao svoje mesto pod Suncem", jednom prilikom je otkrio Alesandro, dodajući da je radio kao vozač pevačice Glorije Gejnor u tom periodu. Njegova karijera u manekenstvu počela je sa 21 godinom, kada je debitovao za brend Versače.

Profimedia
 

"Manekenstvo je došlo mnogo kasnije, tek kad sam imao 21 godinu. Neki mesec nakon snimanja u Rimu gde smo snimali 'Medico in famiglia', čuvenu seriju gde glumi i Milena Vukotić uz Lina Banfja. Vratio sam se u Milano i tražio posao. Ušao sam u Versače i pitao sam da li im treba konobar, prodavac bilo šta, i to je čuo kasting direktor. Bilo je kao u filmovima, on je stajao iza mene i samo mi je rekao: 'Dođi ti sa mnom', izmerio me i sutradan sam već sedeo sa Donatelom Versače. Tako je sve počelo, bilo je jako zanimljivo, pa sam odlučio da se posvetim manekenstvu. Bilo je potrebno mnogo truda, treninga, dijeta i audicija. Ali od malih nogu, šta god da počnem, trudim se da osvojim zlato, i za to zlato sam se uvek borio i mislim da mi je upravo to donelo dobre rezultate. Najviše se ceni trud, da ustaneš, da zoveš ljude, održavaš kontakte, agencije... Da pokažeš svima koliko to želiš", ispričao je Alesandro u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike