Ona jednostavno zna! Dama koja je na Mostri opravdala titulu ikone stila donevši dašak Holivuda u tri savršene haljine

04.09.2023

17:43

0

Autor: K. O.

Pokazala zbog čega je zaradila nadimak modna institucija

Ona jednostavno zna! Dama koja je na Mostri opravdala titulu ikone stila donevši dašak Holivuda u tri savršene haljine
Leoni Hane - Copyright Profimedia

Izostanak Holivuda sa jubilarne 80. filmske smotre u Venciji i te kako se osetio. Pogotovo na crvenom tepihu. Zbog štrajka koji su podržali brojni filmski radnici izostala su velika imena sa A liste, a sa njima i očekivani modni spektakl.

Ipak, jedna dama uspela je da se istakne iz mase. U pitanju je nemačka influenserka Leoni Hane koja je za ovu priliku pripremila više haljina, a od tri koje smo videli, ne zna se koja je glamuroznija.

O tome zbog čega je jedna od najpoznatijih i najuticajnijih ličnosti u svetu mode govori i to što je poverenje poklonila ne tako poznatim brendovima, a njena modna izdanja oduzimaju dah.

U subotu uveče prisustvovala je premijeri filma "The Palace", a za ovu priliku izabrala je haljinu manje poznatog brenda BolandyModa i zasenila sve ostale.

Profimedia
 

U pitanju je upečatljiva zlatna haljina koja se sastoji iz dva dela. I dok je donji sveden i lagano pada u slojevima, gornji je bio u formi korzeta sačinjenog od trodimenzionalnih cvetova koji se lagano spuštaju i na bokove, te vizuelno stvaraju utisak skulpture.

Leoni je sve upotpunila jednostavnim, ali skupocenim nakitom sa potpisom kuće Tiffany & Co.

Pre ovog neverovatnog zlatnog izdanja Leoni se pojavila u haljini koja nalikuje venčanici. Tada je prisustvovala projekciji ostvarenja "Finalmente l'Alba". U pitanju je raskošna, efektna kombinacija i to unikatna jer je za nju ovu haljinu sačinio ukrajinski brend WONÁ Concept, inače poznat po izradi venčanica.

Profimedia
 

Toaleta je izrađena od belog satena, podseća na sirena haljine jer prati liniju tela sve do kolena, odakle se širi i to u sitnim volanima. Leoni ju je upotpunila elegantnim, belim rukavicama koje sežu do lakta, te dijamantskim nakitom.

A oni koji prate lik i delo ove blogerke mogli su da primete još jedno fenomalno izdanje i haljinu iz snova kako ju je ona nazvala. A kapučino haljinu sa slojevima tila sa jedne strane potpisuje takođe brend specijalizovan za venčanice Geyanna youness. 

Profimedia
 

Koje se izdanje vama najviše dopada?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike