Hrabro i vatreno izdanje lepe Georgine na Mostri: Da li su čizme pokvarile utisak?

06.09.2023

10:58

0

Autor: K. O.

Dekolte je bio u prvom planu

Hrabro i vatreno izdanje lepe Georgine na Mostri: Da li su čizme pokvarile utisak?
Copyright Profimedia

Kako bez nje?! Godinama unazad ona je gost ovog prestižnog filmskog događaja, pa je i sada na Mostru stigla Georgina Rodrigez!

Lepa Ronaldova verenica je nije propustila ni ovog puta. U italijanski grad stigla je u jutarnjim časovima, te smo odmah imali prilike da je vidimo u dve izazovne kombinacije. Ipak, najviše prašine podiglo je njeno večernje svečano izdanje!

Putena crnka stigla je na crveni tepih Filmskog festivala u Veneciji u zapaljivom, veoma smelom izdanju koji je pravi lepak za poglede.

Profimedia
 

Georgina je izabrala glamuroznu toaletu u vatrenocrvenoj boji, a ova nijansa sjajno pristaje njenoj boji kose, tenu, ali i senzbilitetu.

Ova 29-godišnjakinja izabrala je kreaciju sa potpisom libanskog dizajnera Elija Saba, koji važi za maga visoke mode, a njena toaleta zaista pokazuje svu maestralnost njegovog rada.

Haljini u potpunosti prati liniju tela do kolena, odakle su širi u puni, veoma dugački krug. Ovaj model i te kako laska ženskoj figuri, istovremeno je "stisne", ali i ističe siluetu peščanog sata.

Profimedia
 

Toaletu krasi i izrazito dubok dekolte koji deluje prilično bombastično i seksi, a s druge strane nije vulgaran. Georgina je izdanje zaokružila glamuroznim detaljima u vidu elegantnih belih rukavica, ali i skupocene ogrlice od kombinacije dijamanta i dragog kamenja.

Profimedia
 

I sve je bilo savršeno dok vatrena crnka nije podigla haljinu i otkrila obuću! Opredelila se za crne, lakovane čizme sa platformom, koje se prema mišljenju kritičara nisu najbolje slagale sa lepom večernjom haljinom. Pa je utisak koji su ostavile da su odabrane nespretno, te da je ovo jedina modna greška u njenom glamuroznom stajlingu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike