Svi stare samo se Bred Pit ažurira: Srpska doktorka rešila dilemu koje je estetske zahvate slavni glumac radio na licu

19.07.2023

18:46

0

Autor: I.K.

Doktorka Jevđević tvrdi da nisu samo genetika i majka priroda zaslužni za savršen izgled Breda Pita

Svi stare samo se Bred Pit ažurira: Srpska doktorka rešila dilemu koje je estetske zahvate slavni glumac radio na licu
Copyright Profimedia

Osim pobede Karlosa Alkaraza nad Novakom Đokovićem na upravo završenom Vimbldonu, jedna od tema koja je zaokupila pažnju svetske javnosti jeste i izgled holivudskog zavodnika Breda Pita.

-Pa on ne stari, jedinstven je stav žena.

Doktor estetske medicine Maja Jevđević za Pink.rs tvrdi da nisu samo genetika i majka priroda zaslužni za njegov savršen izgled na pragu sedme decenije.

- Radio je dosta toga. Radio je srednju trećinu lica, hijaluronskim filerima, kao i naglašavanje donjeg dela lica drow line. Radio je i na kvalitetu kože, imao je ožiljke od akni, koji su sada definitivno manji. To je moglo da bude laserima, ili aparatom radiofrekvence Morpheus 8. To je vidno. Ono što nije radio je gornja trećina lica, zato se vidi na čelu da ima bore, navela je doktorka Jevđević.

Profimeda
 

Ona je istakla, pored toga što nije rešio problem gornje trećine lica, i problem znojenja koje ovaj holivudski glumac ima.

- To se lako rešava botoksom. To se njemu vidi na slikama, ima fleke na majici... Deluje neuredno, i to bi trebalo da reši - rekla je Jevđević.

Profimedia
 

A da li su muškarci u Srbiji skloni estetskim zahvatima i kojim?

-Najviše se radi brisanje tzv. ''umornog izgleda'', korekcija podočnjaka i upala srednje trećine lica, kao i brisanje ožiljaka od akni radiofrekvencom Morpheus 8 - rekla je ona.

Kako je dodala, Srbi nemaju tendenciju da rade filere i hijaluron u usnama kao što to rade muškarci širom sveta, već se češće podvrgavaju tretmanima sprečavanja znojenja hijaluronom u predelu pazuha i čela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike