Bred Pit, Đokovići, kraljevska porodica, princeza prvi put na Vimbldonu - svi oni uživo gledaju Novaka (FOTO GALERIJA DOPUNJENO)

16.07.2023

19:49

0

Autor: P.K.

Tu je i filmska zvezda koja odavno navija za Noleta

Bred Pit, Đokovići, kraljevska porodica, princeza prvi put na Vimbldonu - svi oni uživo gledaju Novaka (FOTO GALERIJA DOPUNJENO)
Bred Pit gleda finale Vimbldona - Copyright Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Novak Đoković se bori za svoj 24. grend slem u finalu Vimbldona, a u publici ima mnogo poznatih, ne samo iz sveta sporta.

Tu je njegov stari navijač, glumac Danijel Krejg, njegova supruga, glumica Rejčel Vajs, zatim španski kralj Felipe, jedna od najvećih holivudskih zvezda Bred Pit… Naravno, tu je i kraljevska porodica, Vilijam, princ od Velsa, Kejt, princeza od Velsa, njihova deca - princ Džordž, ali i princeza Šarlot, kojoj je ovo prvi Vimbldon.

Tu su i Tu je i glumac Idris Elba sa suprugom Sabrinom Elba, zatim glumac Endru Garfild koji meč gleda u društvu Arijane Grande. 

Naravno, tu je kompletna Novakova porodica – supruga Jelena sa sinom Stefanom, majka Dijana, otac Srđan, kao i kompletan stručni štab, predvođen trenerom Goranom Ivaniševićem. 

Naravno, tu je i Novakov stari navijač, filmska zvezda Hju Džekmen. 

- Malo je reći da sam uzbuđen što sam ovde da navijam za Novaka. Idemooooo – napisao je glumac na Tviteru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike