Ko je najgori muškarac u seriji "Seks i grad": Savršeno privlačni, a na kraju pogubni (FOTO/VIDEO)

08.07.2023

18:30

0

Ovog leta navršilo se tačno 25 godina od prve sezone

Ko je najgori muškarac u seriji "Seks i grad": Savršeno privlačni, a na kraju pogubni (FOTO/VIDEO)
Čuvena scena "nesuđenog venčanja" iz Seks i grada - Copyright Printscreen/Youtube/sex and the city

Keri, Samanta, Šarlot, i Miranda su glavne junakinje serije "Seks i grad" i mnoge devojke su mogle da se poistovete sa njihovim likovima ili bar da im posluže kao inspiracija, a nekima čak i kao "lekcija kako ne treba u životu".

Ovog leta navršilo se tačno 25 godina od prve sezone, a dobili smo i novi "Seks i grad" posle četvrt veka u seriji "And Just Like That".

Profimedia
 

Ali šta je sa muškarcima. Ko nam je ostao u najgorem sećanju? Pa da krenemo redom.

Zverka (Kris Nort)

Zverka je najveća romantičarska iluzija u seriji, a sam nadimak oslikava karakter, piše Vanity Fair. On je više fantazija nego realnost. Stvoren da bude savršeno privlačan, užasan za Keri i na kraju poguban za nju.

Profimedia
 

On je tako užasan, uvlači je u aferu dok je u vezi sa Ejdanom, ohrabruje je da ponovo počne da puši, i tokom cele serije joj nameće osećaj krivice što nije bila nežnija prema njegovim osećanjima dok je sve vreme on nežno gazio po njenim.  

Zverka je zbirka ženskih fantazija o muškarcu koja se nikako ne uklapa u celinu jednog smislenog ljudskog bića. On nije Kazanova već parazit, zaključuje Vanity Fair.

Aleksandar Petrovski (Mihail Barišnjikov)

Od početka je bilo očigledno da je Aleksandar Petrovski savršen, toliko da na kraju mora ispasti najgori čovek "Seks i grada".

Svetski poznati umetnik, sa setnim slovenskim pogledom u očima, ogromnim zalihama kavijara i prostranim potkrovljem na Menhetnu. Petrovski se obrušio na Keri poput najveće savršene romantične fantazije.

Profimedia
 

Priprema joj otmenu večeru, kupuje joj najskuplje haljine i vozi se sa njom na sankama koje vuku konji.

Ali svako je mogao da vidi da je šarmantni Rus želeo Keri da zaključa u zlatni kavez, istina najbolje dizajniran ali i dalje kavez, a potom baci ključ. Samo ovako narciosoidan tip može da učini da Zverka deluje kao skroz kul tip.

Trej Mekdugal (Kajl Meklahlan)

- Ti si čovek koji mi je dao "kartonsku" bebu! - vikala je Šarlot na svog bezosećajnog prvog muža Treja Mekdugala, koji je mislio da će neumesnom šalom uspeti da je oraspoloži.

Nepromišljeni potez nakon borbe za potomstvo bio je poslednji ekser u kovčegu njihovog braka.

Profimedia
 

Kardiolog sa Park Avenije sa magnetskim osmehom, ponudio joj je bračno blaženstvo za kojim je čeznula. Ali Trej je na kraju postao dečak obučen u odelo za odrasle, i uvek spreman da ispuni svaki hir svoje majke.

Posle svih nevolja koje joj je priredio, nije čak ni imao snage da se suoči sa Šarlot tokom razvoda, umesto da se on lično pojavi, poslao je svoju majku da "to završi".

Ričard Rajt (Džejms Remar)

Počnimo od činjenice da je svaki muškarac koji se pojavio u "Seks i gradu" dobio romantični uvod.

Ričard Rajt je predstavljen u četvrtoj sezoni kao uglađeni hotelski magnat koji intervjuiše Samantu ne bi li je anagžovao kao PR za jednu svirku, zatim je odbija rečima da su žene "tako emotivne" a onda je rasplače.

Printscreen/YouTube/WatchWithMati
 

On je oteltvorenje dvostrukih ljudskih standarda. Vraća se u šestoj sezoni da rasturi Samantinu vezu sa Semom. Jasno je zašto sve vreme nosi isto odelo, neke budale se nikad ne menjaju, zaključuje Vanity Fair.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Vanity Fair

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike