Sara Džesika Parker otkrila šta zaista misli o Keri Bredšo: Nikada to ne bih mogla da uradim!

10.07.2023

19:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica nastavlja da igra čuvenu ulogu jer smatra da je materijal „nepogrešivo bogat“, ali i „iz nečega što liči na čudan osećaj odgovornosti“

Sara Džesika Parker otkrila šta zaista misli o Keri Bredšo: Nikada to ne bih mogla da uradim!
Sara Džesika Parker - Copyright Profimedia

Sara Džesika Parker je neodvojiva od uloge svog života, čuvene Keri Bredšo, ali glumica i dalje iznenađuje svojim mišljenjem o životu svoje junakinje.

- Nikad ne bih mogla da radim ništa od tih stvari u svom životu. Bilo bi nemoralno i neprincipijelno. Prevara, muževi, ljubljenje, kupovina, piće - hirovi, hirovi, hirovi - rekla je glumica, prenosi The New Yorker.

Profimedia
 

Ipak, ona nastavlja da igra Keri dve decenije nakon što se serija „Seks i grad“ završila, jer je i dalje najprepoznatljivija po ulozi seks kolumnistkinje koja je imala strastveniju vezu sa svojim cipelama Manolo Blanik nego sa većinom muškaraca sa kojima je izlazila.

Kamioni novca

Glumica je otkrila da su, kada se serija završila 2004. godine, finansijeri počeli da joj nude „kamione novca“ i molili je da stavi svoje ime na liniju cipela. Nije bila protiv prilika za brendiranje linija odeće ili parfema, ali je smatrala da su salonke nešto više.

 - Osećala sam se obavezanom da proizvedem cipele koje bih nosila - istakla je.

Profimedia
 

U seriji „Seks i grad“ igrala je glavnu ulogu i bila narator svake epizode, a u kasnijim sezonama i producent. Njen radni dan je trajao i po 18 sati, a probe kostima i po osam.

Čudan osećaj odgovornosti

Serija se završila pre dve 20 godina i od tada glumica se udružila sa Majklom Patrikom Kingom i zajedno su napravili dva filma „Seks i grad“, kao i seriju „I tek tako…“. Mnogi kritičari se slažu da ni filmovi, ni nova serija nisu u potpunosti sačuvali alhemiju originala, ali Sara izbegava te komentare.

Profimedia
 

Nastavlja da igra Keri jer, kako je rekla, misli da je materijal „nepogrešivo bogat“, ali i „iz nečega što liči na čudan osećaj odgovornosti“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike