Svestrani komad: Kako maksimalno iskoristiti belu boho haljinu u različitim kombinacijama

07.07.2023

12:02

0

Autor: K. B.

Neka bela boho haljina bude vaša inspiracija za stvaranje beskrajnih kombinacija

Svestrani komad: Kako maksimalno iskoristiti belu boho haljinu u različitim kombinacijama
Copyright Freepik

U svim godišnjim dobima, snežno bele haljine, košulje i pantalone su dobrodošle. Ipak, pod vrelim letnjim suncem, na obali mora ili na otvorenoj terasi omiljenog restorana, bele haljine dobijaju posebnu lepotu.

Freepik
 

Bezvremenska elegancija

Uživajte u jednostavnim i romantičnim belim boho haljinama. One oslikavaju bezbrižno letnje raspoloženje. Blago strukirane, sa suknjom A kroja, tankim naramenicama ili puf rukavima, ove haljine odišu romantikom i lakoćom. Izrađene od pamuka, lana ili lagane pamučne čipke, dodatno naglašavaju njihovu dirljivu lepotu.

Sofisticirani letnji stil

Osećajte se kao ikone stila dok šetate plažom ili gradskim ulicama Neka vas bela haljina u boho stilu odvede u svet ikona stila poput Sofije Loren ili Brižit Bardo. Dok vam kosa vijori na vetru, a noge dodiruju hladni talasi, osetićete sve čari leta. Ove haljine su takođe idealne za gradsku džunglu. Samo dodajte pletenu korpu i udobne sandale, japanke ili espadrile i osećajte se kao da ste na odmoru, gde god da se nalazite.

Freepik
 

Venčanje u belom

 Savršena elegancija za posebne prilike. Bele haljine mogu biti pogodne čak i za venčanja, ako ih pravilno stilizujete. One donose svežinu i eleganciju posebnim trenucima. Uživajte u svojoj beloj haljini na posebnim događajima tokom leta, jer su one stvorene da izražavaju vašu unutrašnju lepotu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike