Stilsko iznenađenje ili propust? Dženifer Lopez u lepršavoj haljini s problematičnim detaljima (FOTO)

03.07.2023

14:40

0

Autor: K. B.

Holivudska zvezdanas je iznenadila čudnom kombinacijom stajlinga

Stilsko iznenađenje ili propust? Dženifer Lopez u lepršavoj haljini s problematičnim detaljima (FOTO)
Copyright Profimedia

Dženifer Lopez, popularna pevačica, nedavno je šetala ulicama Los Anđelesa, dok je istovremeno bila zauzeta opremanjem svoje nove, luksuzne vile koju je kupila sa suprugom Benom Aflekom. Ovog puta, fokus je bio na uređenju kupatila, pa je Džej Lo odlučila obići prodavnice u svom elegantnom, letnjem izdanju.

Profimedia
 

Latino diva je odabrala lepršavu, romantičnu haljinu koja je savršen izbor za dnevnu eleganciju. Ova ženstvena kreacija privlači poglede i pruža osveženje u moru trenutno popularnih urbanih, prevelikih komada.

Haljina je midi dužine, sa obiljem volana i karnera, ukrašena cvetnim dezenom u belim, ružičastim i zelenim nijansama. Kada je reč o ovakvim komadima, najbolje je dopustiti da sami govore svoju priču i kombinovati ih sa jednostavnim aksesoarima.

Profimedia
 

Međutim, Džej Lo je napravila grešku koja je dovela njeno izdanje do granice kiča... Naime, preterala je kombinujući ovu predivnu haljinu sa previše upadljivog nakita i Gucci torbom u jarkoj boji magente. Naravno, kao što je karakteristično za ovu prelepu 53-godišnjakinju, ona gotovo nikada ne izlazi iz kuće bez visokih potpetica, pa je ovog puta odabrala sandale sa ogromnom potpeticom i povećom platformom, izrađene od pliša u svetloroze boji.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike