Senzacija na modnoj pisti: Hajdi Klum šokirala publiku izazovnom haljinom koja malo toga ostavlja mašti (FOTO)

06.07.2023

14:40

0

Autor: K. B.

Da bi upotpunila svoj izgled, nosila je privezak od tamnoplavog dragog kamena

Senzacija na modnoj pisti: Hajdi Klum šokirala publiku izazovnom haljinom koja malo toga ostavlja mašti (FOTO)
Copyright Profimedia

Na reviji francuskog dizajnera Žan-Pola Gotjea za jesen/zimu 2023-2024, manekenka Hajdi Klum (50) izgledala je izvanredno u plavo-crnoj haljini koja je privukla pažnju svih prisutnih.

Manekenka je u izazovnoj haljini koja kombinuje plavu i crnu boju izgledala elegantno. Ova haljina otkriva više nego što pokriva, a jednu stranu tela ističe na vrlo intrigantan način. Sa jedne strane haljina je prekrivena drapiranom crnom tkaninom koja doseže do maksimalne dužine, stvarajući izgled elegantne večernje haljine. Sa druge strane deluje kao da manekenka nosi plažni autfit.

Profimedia
 

Na toj strani haljina ima plavi grudnjak u stilu bikinija koji se spaja sa crnom tkaninom. Naizgled jednostavan, ali s nekoliko iznenađujućih detalja. Trougao plavog materijala je jedva prekrivao donji deo tela i bokove manekenke, otkrivajući znatan deo kože. Ova smela kombinacija je učinila da Hajdi Klum izgleda polugola, što je dodatno naglasilo njenu hrabrost u odabiru stila.

Da bi upotpunila svoj izgled, nosila je privezak od tamnoplavog dragog kamena, koji je bio savršen dodatak ovoj neobičnoj kombinaciji boja.

Profimedia
 

Kao završni dodir, manekenka je odabrala jednostavne sandale sa potpeticama i šminku koja je naglasila njene oči, dajući joj sofisticiran izgled.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike