Nedelja mode u Parizu: Manekenke Điđi Hadid i Kendal Džener istakle se na reviji u neobičnim kreacijama

01.07.2023

14:40

0

Autor: K. B.

Manekenke Điđi Hadid i Kendal Džener su se istakle na Nedelji mode u Parizu noseći neobične kreacije brenda Žakemus

Nedelja mode u Parizu: Manekenke Điđi Hadid i Kendal Džener istakle se na reviji u neobičnim kreacijama
Copyright Profimedia

Na Nedelji mode u Parizu, revija francuskog brenda, čiji je glavni dizajner Sajmon Porte Žakemus, postala je događaj večeri zbog prisustva ovih poznatih manekenki.

Profimedia
 

Điđi Hadid je prošetala potpuno provokativnu belu kombinaciju koja je privukla mnogo pažnje. Nosila je providnu belu košuljicu nalik spavaćici preko donjeg veša sa puno traka koje se vezuju. Osim toga, kombinirala je bele dokolenice i cipele kako bi upotpunila svoj izgled.

Profimedia
 

Kendal je takođe imala hrabru kombinaciju za reviju. Njena predimenzionirana pufnasta ultra mini haljina istakla je njene duge noge. Uz to, nosila je starinske bele cipele sa debljom petom. Brend Žakemus poznat je po šokantnim dizajnima i donošenju novih ideja u svetu mode, a Kendal je sjajno predstavila tu inovativnost na pisti.

Profimedia
 

Tridesetrogodišnji dizajner Sajmon Žakemus još jednom je dokazao svoj talenat na ovoj reviji. Njegova nova kolekcija donosi dosad neviđene, veoma ženstvene i provokativne krojeve koji su izazvali veliko interesovanje. U ovoj kolekciji koristio je čipku i prozirne materijale, a modeli su se uglavnom kretali u crnoj, crvenoj i beloj boji.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike