Saveti za odabir kupaćeg kostima prema građi tela - Saznajte kako istaći svoje atribute na plaži

04.07.2023

14:40

0

Autor: K. B.

Kada dolazi vreme za plažu ili bazen, jedna od prvih stvari koju treba razmotriti je odabir savršenog kupaćeg kostima

Saveti za odabir kupaćeg kostima prema građi tela - Saznajte kako istaći svoje atribute na plaži
Kim - Copyright Instagram printscreen/kimkardashian

Bez obzira na vaš tip tela, postoji mnogo načina da istaknete svoje atribute i osećate se samopouzdano na plaži. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da izaberete kupaći kostim koji najbolje odgovara vašem tipu tela.

Printscreen Instagram/kyliejenner
 

Telo u obliku peščanog sata

Ako imate izražene obline u predelu grudi i bokova sa tanjim strukom, imate oblik tela peščani sat. Izaberite kupaći kostim sa podrškom za grudi i visokim ili srednjim izrezom da biste naglasili svoju figuru.

Oblik tela kruške

Ako su vam kukovi širi od ramena, imate oblik tela kruške. Izaberite donji deo kupaćeg kostima koji je tamnije boje ili ima detalje na vrhu kako biste skrenuli pažnju na gornji deo tela. Gornji deo kupaćeg kostima može biti svetlije boje ili sa printom kako bi vizuelno uravnotežio vašu figuru.

Oblik tela "jabuka"

Ako imate punije grudi i stomak, imate oblik tela "jabuka". Izaberite kupaći kostim sa podrškom za grudi i detaljima koji skreću pažnju sa stomaka, kao što su print ili mašna na vrhu. Izaberite donji deo koji pruža dobru pokrivenost i pravilno oblikuje vašu figuru.

Oblik tela „pravougaonik”

Ako je vaša figura ravna sa blago definisanim strukom, imate oblik tela „pravougaonik”. Kupaći kostimi sa volančićima, printovima ili detaljima na vrhu mogu stvoriti iluziju oblina. Isto tako, bikini sa visokim izrezanim donjim dijelom može dodati oblik vašim kukovima.

Pexels
 

Oblik tela obrnutog trougla

Ako imate široka ramena i uzak struk, imate oblik tela obrnutog trougla. Birajte kupaće kostime sa donjim delovima koji su šareni ili sa detaljima kako biste skrenuli pažnju na donji deo tela. Gornji deo može biti jednostavniji za vizuelno balansiranje figure.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike