Mali crni bikini postaće apsolutni modni hit ovog leta, a ovo su najlepši modeli

21.06.2022

11:32

0

Autor: D. R.

Crni bikini će uvek biti dobar izbor

Mali crni bikini postaće apsolutni modni hit ovog leta, a ovo su najlepši modeli
mali crni bikini kupaći kostim - Copyright Profimedia

Kada stigne leto, nema greške s malim crnim bikinijem. Baš kao što je mala crna haljina večni komad za dnevne i večernje izlaske, tako je crni bikini modni klasik koji je decenijama sastavni deo dobrog modnog izražaja.

Bez obzira na to da li je reč o uskom bikiniju s trouglastim gornjim delom, ili sportskom, klasičnom, modelu sa gaćicama niskog ili visokog struka sa ili bez tračica za vezanje, jedno je sigurno – crni bikini dobar je izbor baš svake godine.

Uvek deluje stilski doterano i trendi, a uz to laska svakom tonu kože. Naravno, svaka sezona donosi neke nove i uzbudljive varijacije, a ovo su modeli s kojima ćete u punom sjaju izdominirati na plaži ove godine.

Crni bikini sa dugim trakicama za vezanje

Gornji delovi bikinija, pogotovo oni trouglastog oblika ove godine dolaze sa ekstra dugim tračicama koje nude mogućnost da ih vrlo efektno nekoliko puta omotate oko tela. Taj detalj deluje vrlo efektno i seksi i nema sumnje upravo su ovo najtrendi modeli bikinija ove godine.

Crni bikini s nabranim gornjim delom

Bikiniji s naborima i volanima poznati su i kao "sirena modeli" jer izgled gornjeg dela podseća na izvorni izgled sireninog grudnjaka. Taj detalj deluje vrlo zavodljivo i odličan je izbor za malu vizuelnu varku. Naime, nabori vizuelno povećaju grudi čineći dekolte bujnijim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inamorata (@inamoratawoman)

Crni mikro bikini

Što manje, to bolje - u leto 2022, kada su u pitanju bikini trendovi, tkanina neretko pokriva samo ono što je apsolutno neophodno. Gornji delovi su super seksi, a gaćice izrazito visoko sečene. Takav kroj takođe čini noge ekstra dugima.

Crni bikini od strukturirane tkanine

Bikiniji napravljeni od materijala različite strukture, poput naborane tkanine ili rebrastog uzorka unose raznolikost i crnim kupaćim kostimima daju sasvim nov i svež izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVARAE (@evarae_)

Takođe, u korak s trendom dopaminskog odevanja, ljubiteljkama modnog minimalizma daje savršeno rešenje za one koji ne vole da se igraju sa bojama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: tpotal

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike