Obline su in: Evo kako izgleda najzgodnija žena na svetu u kupaćem kostimu (FOTO)

05.06.2023

12:00

5

Autor: K. B.

Najvažnije je da volite sebe, kaže Keli Bruk

Obline su in: Evo kako izgleda najzgodnija žena na svetu u kupaćem kostimu (FOTO)
Keli Bruk - Copyright Profimedia

Keli Bruk, manekenka koja je bila proglašena za ženu sa najpoželjnijim telom na planeti 2005. godine, zadržala je samopouzdanje i zadovoljstvo svojim izgledom i danas, iako ima par kilograma viška u odnosu na tu titulu. Ona ističe da je važno da ljudi vole sebe bez obzira na svoju težinu ili izgled.

 

 

Kada je u pitanju njen režim ishrane i vežbanja, Keli Bruk ističe da se ne izgladnjuje i da nije mršava. Umesto toga, ona favorizuje hodanje kao oblik vežbanja, redovno posećuje saune kako bi izbacila toksine iz svog organizma, pije puno vode i naglašava da je za nju seks važan deo održavanja kondicije.

 

 

Ova izjava pokazuje da Keli Bruk veruje u celovit pristup zdravlju i dobrobiti, a ne samo u fizički izgled. Ona promoviše ideju da je važno voleti i prihvatiti sebe, uključujući i svoje telo, bez obzira na standarde lepote koji su postavljeni u društvu.

 

 

- Važno je da volite sebe! Nisam mršava i ne izgladnjujem se. Moj režim glasi: što više hodanja, redovna poseta sauna za izbacivanje toksina iz organizma, puno vode i što je najvažnije, puno seksa za kondiciju - rekla je u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike