Modni rizik Dženifer Lopez: Obukla haljinu koja liči na ronilačko odelo i ukrala šou svom suprugu

13.06.2023

12:03

0

Autor: K. O.

Latino diva uvek je u centru pažnje, čak i kad je pratnja

Modni rizik Dženifer Lopez: Obukla haljinu koja liči na ronilačko odelo i ukrala šou svom suprugu
Dženifer Lopez i Ben Aflek - Copyright Profimedia

Ove nedelje započela je promo turneja novog filmskog hita "The Flash" u Los Anđelesu, te je sinoć ovim povodom upriličen i crveni tepih. 

Problematični Ezra Miller poslednji put uskočio je u odelo superjunaka Fleša, dok je ulogu Betmena u spomenutom filmu reprizirao Ben Aflek.

Kao što je to uradila i na promo turneji filma "Air", Dženifer Lopez je i sinoć pružila podršku svom suprugu, pojavivši se sa njim na crvenom tepihu u Los Anđelesu.

Navikli smo kad su njih dvoje u pitanju, da poznati supružnici privuku posebnu pažnju - kako javnim izlivima nežnosti, tako i modnom usklađenošću.

Latino zvezda je i ovog puta iznenadila zanimljivim odabirom dvobojne haljine čiji je gornji deo od crnog neoprena, podebljan detaljem patentnog zatvarača, na momenat zaličio na ronilačko odelo.

Profimedia
 

Donji deo kreacije činila je lepršava tkanina bež boje sa dugim šlepom, a stiže s potpisom italijanske kuće "Gucci", što je otkrio detalj logotipa istaknut na privesku patentnog zatvarača.

Poznato je da se Džej Lo uvek zahvali svom timu saradnika, pa su i ovog puta njeni milioni pratilaca saznali ko je "kriv" za njen look sa crvenog tepiha.

Frizuru joj je radio Jesus Guerero, a ona je ponela uglađeni konjski rep sa razdeljkom. Za celokupno izdanje pobrinuo se poznati modni stilista iz Holivuda, Rob Zangardi, u saradnji sa stilistkinjom Mariel Haenn.

Profimedia
 

Njen suprug pojavio se u klasičnom crnom odelu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike