Najstilizovaniji par ikada: Viktorija i Dejvid Bekam osvajaju Pariz svojim modnim izborima (FOTO)

28.06.2023

15:50

0

Autor: K. B.

Viktorija i Dejvid Bekam su još jednom pokazali svoju izuzetnu modnu eleganciju i hrabrost u stilu

Najstilizovaniji par ikada: Viktorija i Dejvid Bekam osvajaju Pariz svojim modnim izborima (FOTO)
Copyright Profimedia

Na glamuroznoj modnoj reviji brenda "Žakemis" održanoj u raskošnom okruženju Versaja, Viktorija Bekam, nekadašnja članica benda Spice Girls, zasijala je svojim modnim izborom. Pažnju je privukla svetlorozom asimetričnom haljinom koju je nosila, upotpunjenu velikim naočarima za sunce.

S druge strane, njen suprug Dejvid Bekam, svetski poznati fudbaler, takođe je oduševio prisutne svojim stajlingom. Odabrao je elegantne bež lanene pantalone, koje je kombinovao s blejzerom i udobnom atlet-majicom. Ono što je posebno privuklo pažnju je njegov modni izbor obuće - umesto klasičnih cipela, Dejvid je odabrao trendi sandale.

Profimedia
 

Na slikama koje kruže društvenim mrežama, možemo videti ovaj par kako samouvereno pozira zajedno. Viktorija je nosila neobične dugačke plave čizme, koje su privukle mnogo pažnje, dok je dodatni šarm njenom izgledu dala efektna crna torba koju je nosila. Dejvid je izgledao besprekorno u svom pastelnom odelu, pokazujući da stil i elegancija nikada ne izlaze iz mode.

Profimedia
 

Modni kritičari su se složili da su Viktorija i Dejvid Bekam još jednom pokazali svoju izuzetnu modnu hrabrost i besprekoran stil. Njihovi izbori odevnih kombinacija su pokazali da su i dalje ikone stila i da su spremni eksperimentisati s modnim trendovima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike