Džej Lo i Ben Aflek kupili kuću sa 24 kupatila i 12 soba: Ovako izgleda selidba u vilu od 60 miliona $! Paparaci sve snimili! (FOTO)

02.06.2023

15:41

0

Na imanju imaju posebnu kuću za goste i obezbeđenje

Džej Lo i Ben Aflek kupili kuću sa 24 kupatila i 12 soba: Ovako izgleda selidba u vilu od 60 miliona $! Paparaci sve snimili! (FOTO)
Nova kuća Dženifer Lopez i Bena Afleka - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek dugo su tražili podobnu vilu u koju će se preseliti, a u sredu je pala selidba u više nego luksuzan dom na Beverli Hilsu u Los Anđelesu, vredan čak 60 miliona dolara.

Par je skoro dve godine tragao za idealnom lokacijom i kućom, a sada su ih paparaci uslikali baš tokom selidbe, gde se može videti i njihov luksuzni nameštaj, ali i avio-snimak čitave rezidencije i jednog ogromnog pomoćnog objekta. 

Njihov novi dom ima čak 3.530 kvadratnih metara, a u to je "spakovano" 12 spavaćih soba, 24 kupatila, garaža za 12 automobila, parking za 80 vozila, veliki bazen, posebna kuća za goste, pa i objekat za obezbeđenje sa dve spavaće sobe.

Tu su i ostali sadržaji, poput košarkaškog terena, zatvoren prostor za tenis, bioskop, vinska sala, a za pevačicu je posebno ostavljen prostor za spa centar sa frizerskim i salonom za nokte. Vila ima saunu i sobu za masažu.

Ispred njihove moderne kuće koju su fotografisali paparaci, vidi se već njihov skupoceni vozni park, kao i agenti za selibu koji iznose nameštaj najpre na tepih kako se ništa ne bi oštetilo, a zatim prenose dalje u kuću. 

Ben i Dženifer ovde će sasvim sigurno imati potpunu privatnost, jer na oba ulaza može da se pristupi samo kroz privatne i zatvorene ulice, dok je imanje sa duplim vratima osigurano. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike