Bijonse oduševila u haljini srpske kreatorke: Svetska diva izašla na scenu u Londonu u spektakularnom izdanju

30.05.2023

19:08

0

Autor: K. O.

Iako je imala nekoliko presvlačenja plava haljina ostavila je utisak

Bijonse oduševila u haljini srpske kreatorke: Svetska diva izašla na scenu u Londonu u spektakularnom izdanju
Bijonse - Copyright Profimedia

Jedna od trenutno najvećih svetskih zvezda Bijonse započela je svoju turneju pod nazivom "Renaissance". Ona je svoj prvi koncert priredila u Stokholmu 10. maja, a sinoć je na sceni u Londonu zablistala u haljini koju potpisuje kreatorka našeg porekla.

Ovo je njena deveta po redu koncertna turneja u okviru koje promoviše i sedmi studijski album.

Iako je na sceni imala nekoliko presvlačenja, veliku pažnju privukla je kraljevsko plava haljina koju potpisuje Roksanda Ilinčić.

Kreatorka je izuzetno ponosna na ovu saradnju, te je fotografije podelila na svom Instagram profilu zahvalivši se gospođi Karter.

"Hvala vam gospođo Karter na ovom veličanstvenom trenutku - zaista sam počastvovana! Neverovatna @beyonce u specijalnoj ROKSANDI za uvodnu noć u Londonu njene Renaissance turneje sa veoma emotivnim nastupom i omažom legendarnoj Tini Tarner. Ostvarenje sna, hvala @karenlangleystylist, @taragreville i hvala mom neverovatnom timu - bez vas ova magija ne bi bila moguća."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roksanda (@roksandailincic)

 

Uz ovu fenomenalnu haljinu zanimljivog kroja i sa dugačkim šlepom, pevačica je ponela rukavice u istoj boji, ali i masivni nakit.

Inače, kada je objavljena vest o smrti Tine Tarner od koje se oprostila i Bijonse, fanovi su je napali kako ju je svojevremeno ismevala u pesmi, na šta je ona odgovorila tokom svog nastupa u Parizu poručivši da je i te kako zahvalna Tini ističući da ne bi stajala na toj sceni da nije bilo kraljice rokenrola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roksanda (@roksandailincic)

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike