Bijonse samo što se oprostila od Tine, fanovi tražili izvinjenje: Iskoristila s mužem najcrnje dane Tarnerove za jedan od najvećih hitova!

25.05.2023

15:15

0

Kako kažu, pozivanje na nasilje koje je pretrpela oštro im zameraju

Bijonse samo što se oprostila od Tine, fanovi tražili izvinjenje: Iskoristila s mužem najcrnje dane Tarnerove za jedan od najvećih hitova!
Bijonse i Džej-Zi - Copyright Profimedia

Bijonse nikada nije skrivala koliko voli i poštuje Tinu Tarner, s kojom je jednom čak i nastupala - na dodeli „Gremija" 2008. godine. Vest o njenoj smrti i te kako ju je pogodila, pa je na svom sajtu poručila:

- Voljena moja kraljice. Zauvek ću te voleti. Hvala ti na inspiraciji, na tome kako si (nam ostalima) raskrčila put. Ti si snaga, oličenje moći, strasti. Srećni smo što smo bili svedoci tvoje dobrote, divnog duha koji će za tobom i da ostane. Hvala ti za sve.

Tina Tarner, Profimedia
 

Međutim, na internetu se ubrzo pojavio podatak da fanovi Tarnerove od Bijonse i njenog supruga Džej-Zija traže izvinjenje, jer su „po osvrtu na jedan od strašnijih napada koje je pevačica doživela od bivšeg supruga Ajka" napravili - jedan od svojih najvećih hitova, „Drunk in love".

Pesma je izdata 2013. godine i tekst glasi: „I'm Ike, Turner, turn up, baby no, I don't play... Now eat the cake, Anna Mae, I said eat the cake, Anna Mae".  

Tinino pravo ime je Ana Mej, a tokom jedne večere svojevremeno, izvesna grupa fanova prišla joj je da traži autogram. Pošto isto nisu upitali i Ajka, on je Tinu bio napao, ponavljajući: „Eat the cake, Anna Mae", odnosno: „Pojedi tortu, Ana Mej", prenosi „Mirror". Pojedinci Bijonse i Džej-Ziju ovo nikako da zaborave, a po pevačicinom oglašavanju Tini u čast, ozbiljna drama nastala je na Tviteru jer izvinjenja još nikako nema.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike