Zaokružujemo modnu priču iz Kana: Ovo je 10 najlepših haljina sa ovogodišnje Kroazete

29.05.2023

20:08

0

Autor: K. O.

Kada se sve sabere i oduzme, neka modna izdanja ući će u istoriju

Zaokružujemo modnu priču iz Kana: Ovo je 10 najlepših haljina sa ovogodišnje Kroazete
Copyright Profimedia

Filmski festival u Kanu je uvek jedan od najvažnijih događaja u kalendaru slavnih, a prema onome što smo videli ni ova 2023. godina nije razočarala.

Skoro dve nedelje sjaja i glamura je iza nas, a Kanski festival uvek može da se pohvali jednim od najzanimljivijih i najuzbudljivijih crvenih tepiha godine. Od najfinijih couture haljina do najdragocenijeg nakita, zvezde, stilisti i modne kuće zaista idu korak ispred.

„Mislim da je Kan zabavno gledati jer, to je Francuska rivijera, tako da ima svoj specifičan stil", kaže Miranda Almond, modni urednik Harper's Bazaara i lični stilista Olivije Kolman i Kristin Skot Tomas .

"Ima mnogo, mnogo visokoocenjenih filmova, veoma briljantnih glumaca, glumica i filmskih reditelja. Toliko toga se dešava van same ceremonije. To je mešavina tog starog i novog što ga čini prilično zanimljivim."

Ona je zaokružila i 10 omiljenih modnih trenutaka na crvenom tepihu u Kanu 2023, od Naomi Kembel u "Celine" do Natali Portman u "Dioru".

Ovako izgleda njena lista najboljih modnih izdanja sa ovogodišnjeg crvenog tepiha u Kanu.

Rouzi Hantington-Vajtli u Valentinu

Njeno prvo pojavljivanje u prelepoj crnoj Valentino haljini, upotpunjenoj elegantnom belom mašnom i niskim leđima bio je trenutak sa naglašenim glamurom.

Profimedia
 

Naomi Kembel u "Celine"

Naomi je ove godine imala više senzacionalnih izdanja, ali naša omiljena je morala biti ova svetlucava srebrna haljina, zahvaljujući Celine. Izgled je upotpunila naočarima za sunce i narukvicom.

Profimedia
 

El Fening u Alexander McQueen

El Fening je došla na kraljevski način u svojoj haljini koju potpisuje Alexander McQueen. Haljina je imala strukturirani, ukrašeni steznik i ogromnu suknju od tila, dok je kosu ponela u balerina punđi radi dodatnog sjaja.

Profimedia
 

Lora Herijer u Saint Laurentu

Zaista fenomenalan spoj. Glumica je izgledala elegantno u crnoj haljini sa prepoznatljivim dekolteom i detaljima šala.

Profimedia
 

Marta Hant u Jason Wuu

Odlična kanska haljina ne znači uvek večernju haljinu do poda. To je bio slučaj sa manekenkom Martom Hant koja je izgledala damski u baletom inspirisanoj haljini dužine do gležnja.

Profimedia
 

Natali Portman u Dioru

Ona se odlučila za klasičnu balsku haljinu sa obrtom, za kanski crveni tepih. Glumica je odabrala ovaj prelepi plavo-beli dizajn Diora, koji je imao ogromnu suknju sa nazubljenim detaljima.

Profimedia
 

Bri Larson u Chanelu

Bri Larson, koja je nosila crnu Chanel couture haljinu sa ukrašenim detaljima, odražavala je skromnost i jednostavnu eleganciju.

Profimedia
 

Vini Harlou u Jean Paul Gaultier

Manekenka Vini Harlou je sigurno skrenula pažnju u svojoj haljini Jean Paul Gaultier sa halter-vratom, zajedno sa dramatičnim zelenim satenskim vezom.

Profimedia
 

Skarlet Džohanson u Pradi

Skarlet je nosila jedan od naših omiljenih izgleda sa filmskog festivala, Pradinu ružičastu satensku haljinu sa belim "peekaboo" grudnjakom.

Profimedia
 

Irina Šajk u Armani Prive-u

Irina Šajk je prigrlila malo tila za jedan od svojih kanskih izgleda u obliku dekoltirane haljine Armani Prive sa suknjom u slojevima, piše harpersbazaar.com.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike