Hit pojavljivanje ćerke Bijonse na pevačicinom koncertu u Parizu! Ponosna baka otkrila detalje: Gledalo ju je 70.000 ljudi! (VIDEO)

27.05.2023

23:40

0

Poznatoj mami pomogla je dok je izvodila pesme „My power" i „Black parade"

Hit pojavljivanje ćerke Bijonse na pevačicinom koncertu u Parizu! Ponosna baka otkrila detalje: Gledalo ju je 70.000 ljudi! (VIDEO)
Bijonse - Copyright Profimedia

Ćerka Bijonse i Džej-Zija, jedanaestogodišnja Blu Ajvi Karter, izazvala je ovacije pojavivši se kao igračica tokom pesama „My power" i „Black parade", koje je njena majka izvodila u Parizu. Svetsku „Renaissance" turneju ovim potezom i te kako je začinila, a posebno je obradovala - svoju mamu Tinu, koja se kao i svaka druga moderna baka pohvalila ovim trenutkom na svom Instagramu.

- Videla sam moju prelepu unuku kako igra pred skoro 70.000 ljudi. Razbila je, bila je skroz kul. Blu Ajvi Karter, straha bez - napisala je ona uz snimak s koncerta, pa prikupila na hiljade pregleda.

Devojčica se odlično snašla s koreografijom i delovala je kao tek samo još jedan profesionalni igrač iz okruženja Bijonse.

- Ponosna baka - dodala je kraj drugog snimka Tina.

Podsetimo, ovo svakako nije prvi put da Bijonse i njena naslednica rade ovako nešto i to samo ove godine. U januaru joj se bila pridružila tokom dueta „Brown skin girl" u Dubaiju. Posle pesme, publici je bila poslala i poljubac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson)

 

Inače, poznati roditelji i te kako „čuvaju" njen identitet i ne ekponiraju je preterano u javnosti. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike