Po uzoru na Odri Hepbern: Nakon velike osude javnosti, Hejli Biber zablistala i pokazala zašto nam treba mala crna haljina (FOTO)

10.05.2023

20:09

0

Autor: K. B.

Žena Džastina Bibera pojavila se u stilu Odri Hepbern na događaju koji je priredio Tiffany & Co

Po uzoru na Odri Hepbern: Nakon velike osude javnosti, Hejli Biber zablistala i pokazala zašto nam treba mala crna haljina (FOTO)
Helji Biber - Copyright Profimedia

Hejli Biber privlači pažnju medija gde god da se pojavi, a to se nedavno dogodilo na glamuroznom otvaranju nove prodavnice luksuznog nakita "Tiffany & Co." na 5. aveniji u Njujorku.

Na plavom tepihu, ova prelepa dama se sredila po uzoru ikone brenda - Odri Hepbern, obukla je haljinu koja očaravajuće podseća na onu koju je slavna glumica nosila u kultnom filmu "Breakfast at Tiffany's". Pokazala nam je da je jednostavna crna haljina ono što nam zaista treba.

Profimedia
 

Njena kosa je bila elegantno stilizovana u visoku zalizanu punđu, ukrašena sivom mašnom koja je dodala sofisticiran detalj. Kao vrhunac kombinacije, istakla je predivan nakit - dve biserne ogrlice i minđuše iz iste kolekcije ovog prestižnog brenda.

Kada je u pitanju njen make up, Hejli se opredelila za prirodan izgled, istakla je svoje prelepe oči braon ajlajnerom. Na njenim usnama se nalazio samo blagi sjaj za usne u nijansi kože.

Profimedia
 

Ona je poznata kao supruga najpoznatije zvezde na svetu Džastina Bibera (29), međutim u poslednjih nekoliko meseci osim što je lanisrala kozmetičku liniju pod nazivom "Rhode", doživela je veliku osudu javnosti.

Dospela je u centar pažnje zajedno sa svojom prijateljicom Kajli Džener kada su ih optužili da su na TikTok- u ismevale bivšu devojku Hejlijinog muža, Selenu Gomez. Mediji su zapazili da su se javljale insinuacije kako Hejli opseda pevačicu putem suptilnih objava na Instagramu.

Zanimljivo je da je mlada preduzetnica nedavno odlučila da sa svojim pratiocima na Instagramu podeli svoje emocije, izazove s kojima se suočava i način na koji prevazilazi te teške trenutke.

- Volim da se šalim o tome kako se osećam jer je ponekad lakše nego priznati da mi je teško. Ali iskreno, od početka 2023. imala sam neke od najtužnijih, najtežih trenutaka koje sam ikada imala u svom odraslom životu, a moj um i emocije bili su u najmanju ruku krhki. I znam da toliko drugih ljudi oseća isto što i ja, zato znajte da niste sami - poručila je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike