Prefinjeni stil Jelene Đoković: Najbolji primer kako kombinovati jednostavnost i eleganciju (FOTO)

09.05.2023

20:49

0

Autor: K. B.

U garderoberu Jelene Đoković preovladavaju neutralne boje

Prefinjeni stil Jelene Đoković: Najbolji primer kako kombinovati jednostavnost i eleganciju (FOTO)
Jelena Đoković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Đoković, supruga teniskog asa Novaka Đokovića, ne samo da je poznata po svojim zavidnim kulinarskim sposobnostima, već i po svom sofisticiranom modnom ukusu. Ova dama se odlikuje bezvremenskim i elegantnim stilom koji ne prolazi neprimećeno. Od jednostavnih do ultraglamuroznih kombinacija.

 

 

Jelena ne prati striktno modne trendove, već se drži klasičnih linija i paleta boja. U njenom garderoberu prevladavaju neutralne boje, kao što su bela, bež, crna i siva. Njena odeća se sastoji od jednostavnih i udobnih komada koje ona zna da oblikuje u savršene kombinacije.

 

 

Od kežual do formalnih prilika, ona se pojavljuje u savršeno izbalansiranim kombinacijama. U kežual prilikama, preferira udobne farmerke, patike i jednostavne majice. U formalnijim prilikama, ona se odlučuje za haljine koje naglašavaju njenu eleganciju, uz detalje poput visokih potpetica i prefinjenih torbi.

 

 

Ne plaši se da eksperimentiše sa modom i da ponekad izabere upečatljivije i razigranije komade. Često se pojavljuje u neobičnim bojama i printovima, što ukazuje na njen smeo i kreativan pristup modi.

 

 

Ukratko, poznata je po svom elegantnom i bezvremenskom modnom stilu. Uvek izgleda besprekorno, a njen modni izbor odiše sofisticiranošću i elegancijom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike