Hejli Biber stižu i pretnje smrću! Selena Gomez zauzela njenu stranu: Ovo mora da prestane! (FOTO)

24.03.2023

17:05

0

Pevačica objašnjava kako joj se manekenka požalila u jeku priča koje kruže na njihov račun

Hejli Biber stižu i pretnje smrću! Selena Gomez zauzela njenu stranu: Ovo mora da prestane! (FOTO)
Selena Gomez - Copyright Profimedia

Na društvenim mrežama već izvesno vreme traje upoređivanje Selene Gomez i Hejli Biber, zbog kog ni jedna, a ni druga gotovo da nemaju mira. Međutim, sada, pošto je „igra otišla predaleko", pevačica je rešila da zauzme stranu manekenke i pruži joj podršku, pa apeluje na javnost - da mora da stane. 

Ona je otkrila kako ju je supruga njenog bivšeg dečka kontaktirala i požalila joj se kako joj stižu i, između ostalog, pretnje smrćz zbog svega. Timovi „Selena" i „Hejli" u ozbiljnom su okršaju, naime. 

Gotovo svakodnevno, posebno na TikToku, napominje se kako je gospođa Biber „loša devojka koja nije uvek tretirala Gomezovu kako treba". Tim povodom, muzička zvezda „ostavila" je „stori" na Instagramu kojim je naglasila da smatra da je vreme da šuškanja prestanu. 

- Hejli Biber me je kontaktirala i kazala mi da joj stižu  i pretnje smrću, pored ostalih, negativnih komentara. To nije moj fah. Niko ne treba da prolazi kroz to. Uvek sam se zalagala za dobre odnose i stvarno želim da sve ovo prestane - poručila je ona, uz emotikon srca. 

Selena Gomez, Instagram screenshot / selenagomez
 

Inače, otkako je krenula hajka, Hejli i njen suprug, pevač Džastin Biber, nisu se oglašavali akonto iste na njihovim onlajn profilima. Sa druge strane, Seleni ovo nije prvi put da se oglašava na ovu temu. 

I ranije je umela gotovo da moli fanove da ostave Hejli na miru, ali ovo je bio prvi put da ju je oslovila po imenu, prenose strani mediji. Takođe, primećeno je da je sada prati na Instagramu u znak podrške. 

Selena zapratila Hejli na Instagramu, Instagram screenshot / selenagomez
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike