Ne možete da ga ne obožavate: Samo Lil Naz Eks može da nagovori "Dior Homme" da za njega napravi ovakav kostim za Met Galu (FOTO/VIDEO)

02.05.2023

15:52

0

Autor: Z.A.S.

Reper je pridobio pažnju svih prisutnih koji nisu znali u koji deo njega pre da pogledaju

Ne možete da ga ne obožavate: Samo Lil Naz Eks može da nagovori "Dior Homme" da za njega napravi ovakav kostim za Met Galu (FOTO/VIDEO)
Lil Naz Eks na Met Gali 2023. - Copyright Profimedia

Iako su na Met Gali koja je sinoć održana u "Metropoliten" muzeju najzapaženije prošle slavne dame, mnogi muškarci su se takođe potrudili da na sebe skrenu pažnjom.

Već ceo svet zna da se ispod kostima Karlove mačke Šupet nazalio glumac Džered Leto, ali on nije jedini koji je prisutne ostavio bez teksta.

Kada pozovete Lil Naza Eksa da ukrasi vaš crveni tepih, on to doslovno shvati i zaista ga - ukrasi. Budite sigurni da, ukoliko čuvenog repera budete imali u planu za neki gala događaj, nećete biti razočarani.

Naime, on se noćas pojavio u vrlo provokativnom kostimu, a ono što je najinteresantnije od svega jeste što je kostim delo modne kuće "Dior Homme".

Kostim je napravljen tako da izgleda kao da reper zapravo nema ništa na sebi, pa mu se tako svaki deo tela, uključujući i zadnjicu, ocrtava pod gomilom kristala koji su zalepljeni, kako za sam kostim, tako i za njegovo lice na kojem oblikuju predivnu i glamuroznu masku.

Profimedia

I, priznaćete, zaista je urnebesno to što je reper uspeo da ubedi modnu kuću, poznatu po klasičnoj muškoj odeći, da za njega napravi ovaj svetlucavi, kvir, uber-glam i veoma, veoma vruć stajling.

Malo je reći da su svi gledali u njega, a jasno vam je i zbog čega.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike