Svi su na Met Gali čekali nju i to s razlogom: 50.000 bisera za Kim Kardašijan! (FOTO)

02.05.2023

11:04

0

Autor: Z.A.S.

Starleta je i ove godine uspela da ostavi utisak i u to u "Skaparelijevom" dizajnu

Svi su na Met Gali čekali nju i to s razlogom: 50.000 bisera za Kim Kardašijan! (FOTO)
Kim Kardašijan na Met Gali 2023. - Copyright Profimedia

Tema Met Gale 2023. koja se sinoć održala bila je "U čast Karlu", odnosno čuvenom dizajneru Karlu Lagerfeldu koji je preminuo 2019. godine.

Slavni su se potrudili da na crvenom tepihu ostave utisak i svakome od njih je to pošlo za rukom. Ne postoji osoba koja je ostala nezapažena. Neki zbog besprekornog stila, dok ćemo se nekih od njih sećati po najvećim promašajima.

A tu je i Kim Kardašijan. Šta god o njoj mislili, voleli je ili ne voleli, činjenica je da Kim zna kako da skrene pažnju na sebe.

Ipak, dok jedni smatraju da svake godine pravi sve veće promašaje, drugi ne mogu da skinu oči sa starlete koja iz dana u dan, činjenica je, izgleda sve bolje.

Kim je ovoga puta crvenim tepihom ispred "Metropoliten" muzeja prošetala prekrivrena biserima. Starleta i bivša supruga kontroverznog Kanjea Vesta, kojoj je dolazak na Met Galu, godinama bio striktno zabranjen, nosila je kostim koji je za nju napravio "Skaparelijev" dizajner - Danijel Rouzberi.

Profimedia

Na njoj se nalazilo čak 50.000 slatkovodnih bisera, a na na ovaj način je definitivno odata počast Karlu Lagerfeldu koji je, između ostalog, bio poznat i po tome što je često radio sa biserima.

Ispod bisera, Kim je nosila korset zahvaljujući kojem je dobila "Barbi" struk, preko kojeg su padali biseri, a upravo od njih je napravljena i drapirana suknja.

Profimedia

Kada je u pitanju nakit, najslavnija među Kardašijanima, nosila je ogrlicu i minđuše koje su takođe sačinjene od bisera i kristala i time je upotpunila svoj izgled.

A da bi ona ovako izgledala, bilo je potrebno 10 ljudi i preko 1.000 sati rada.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike