Najgora izdanja Met Gale 2023: Bizarna Džanel, Sreda Adams koja je zaboravila da izađe iz serije i Dodža Ket koja je zaista - mačka (FOTO)

02.05.2023

10:10

0

Autor: Z.A.S.

Dame su i ovoga puta briljirale, ali u negativnom kontekstu

Najgora izdanja Met Gale 2023: Bizarna Džanel, Sreda Adams koja je zaboravila da izađe iz serije i Dodža Ket koja je zaista - mačka (FOTO)
Najgora izdanja Met Gale 2023. /Ilustracija - Copyright Profimedia

Noćas je u "Metropoliten" muzeju održan najprestižniji događaj godine - Met gala, a ovogodišnja izložba njujorškog Instituta kostima se održala u znaku stvaralaštva čuvenog Karla Lagerfelda.

Dres-kod ovogodišnje Met gale, bio je: "U čast Karlu" , pa su samim tim slavni imali zadatak da se pojave u kreacijama koje su inspirisane stvaralaštvom ovog slavnog dizajnera koji je preminuo 2019. godine.

Crvnim tepihom su prodefilovale mnoge zvezde, koje su na sebi ponele kreacije koje doslovno zaustavljaju dah, a moglo bi se reći da je iznenađenje večeri bio Džered Leto koji se pojavio, ni manje ni više, u kostimu Karlove mačke Šupet koja je poznata i kao najbotatija mačka sveta, s obzirom na to da joj je kreator ostavio svoje nasledstvo.

Ipak, kako to obično biva, na zaprepašćenje publike, a posebno verujemo čuvene Ane Vintur, koja ovaj događaj i organizuje, nisu svi dorasli zadatku, pa je tako bilo i onih za koje bi bolje bilo da se nisu ni pojavili.

Ni prošle godine se nije proslavila, ali Kendal Džener je ove godine zaista šokirala nesposobnošću da se obuče za jedan ovako prestižan događaj.

Nismo sigurni da li je želela da oda utisak "showgirl" devojke, ili cirkuske atrakcije, ili mađioničara, ali, bez obzira na to što joj kostim koji je radio Mark Džejkobs savršeno pristaje - Kendal Džener se ni ove godine nije proslavila.

Profimedia
 

Ni Ariana Debouz se nije proslavila u kreaciji Prabala Gurunga. U dugoj suknji boje senfa i krznenoj parki iste boje, sa kapuljačom, koja podseća na dukseve iz geta, ova dama nije ostavila najbolji utisak.

Profimedia
 

Dodža Ket je ponela kreaciju Oskara de la Rente, koja je zapravo odlično izgledala, ali što se nas lično tiče, šminka, zahvaljujući kojoj joj je lice izgledalo kao mačije, je "too much".

Profimedia
 

Ipak, ubedljivo najveći promašaj napravila je Džanel, koja se pojavila u kreaciji Toma Brauna. Malo je reći da je providna kreacija prilično nedolična, a pored toga poseduje i taj neki Tim Barton "vajb".

Profimedia
 

Isti dizajner je bio zadužen i za izgled Džene Ortege i da, Sreda Adams je ostala verna svom stilu, ali gotičko-flamenko-meksičkom stilu, čini nam se, noćas nije bilo mesto na crvenom tepihu.

Profimedia
 

Pogledajte još loših izdanja od kojih neka zaista bodu oči.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike