Nepogrešiv modni stil kraljice Leticije: Pokazala kako nosi sako koji je proslavila Džeki Kenedi, a za sede ne haje

21.04.2023

17:21

0

Autor: K. O.

Jasno je zašto je baš ona modna ikona među plemstvom

Nepogrešiv modni stil kraljice Leticije: Pokazala kako nosi sako koji je proslavila Džeki Kenedi, a za sede ne haje
Copyright Profimedia

Ona važi za ženu od stila, uvek besprekorno odevenu. A španska kraljica Leticija još jednom je pokazala zašto je modna ikona među plemstvom.

Kada se pojavila na jednom događaju u Madridu, svu pažnju je privukla u šik sakou od buklea. Modernijoj verziji onog koji je proslavila Džeki Kenedi.

U njenom modnom izrazu dominiraju sofisticirani i bezvremeni komadi, a to je pokazala i izborom ovog sakoa od buklea, svojevremeno omiljenom komadu prve dame SAD, koji je uparila uz lepršave bele pantalone.

 

Ovaj sako potpisuje brend Mirto i cena mu je oko 390 evra. I dok je Džeki sakoe najčešće kombinovala sa suknjama, Leticija je napravila iskorak, te ga obukla uz široke bele pantalone.

Visoki struk ovih elegantnih lepršavih pantalona dodatno je istakao krop kroj sakoa, čime je besprekorna linija kraljice u potpunosti došla do izražaja.

Modna ikona i supruga tragično nastradalog Džona Kenedija toliko ga je puta ponela u javnosti da je dobio naziv "sako Džeki."

Profimedia
 

Inače, sako od buklea se izrađuje gustim pletenjem vune na specifičan način, a karakteriše ga kratak četvrtast kroj do kuka, kao i niz kontrastnih dugmića koji liče na dragulje.

Leticija je svoju modnu priču zaokružila ružičastom torbicom jednog od najpoželjnijih španskih brendova Pons Quintana, slingback cipelama s visokom petom i minimalističkim zlatnim nakitom, piše Tportal.

Inače, kraljica iz dana u dan pokazuje i kako dostojanstveno stari, pa je vidljivo da na njenom licu nema nikakvih estetskih zahvata, a lepa pedesetogodišnja Leticija čak i ne farba svoje sede koje su uveliko vidljive.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike