Kako se nosi koža: Kraljica Leticija to radi kraljevski - u pantalonama koje su savršena alternativa farmerkama (VIDEO)

24.11.2022

14:51

0

Autor: Z. A.

Na pretrpanom rasporedu španske kraljice Leticije našla se poseta bolnici u Barseloni

Kako se nosi koža: Kraljica Leticija to radi kraljevski - u pantalonama koje su savršena alternativa farmerkama (VIDEO)
Copyright Profimedia

Možda bi na prvu pomislili kako džemper i kožne pantalone nisu kombinacija koju želite da nosite, kada vidite izbor 50-godišnje kraljice Leticije, odmah ćete se predomisliti.

Uski džemper sa zlatnim dugmićima s potpisom „Bossa“, kao detaljima, na rukavima, savršeno je legao sa kul par crvenih kožnih pantalona, a odvajao ih je tek tanki, crni, kožni kaiš. Odabrana nijansa nastavila se ia na paru „Lodi“ salonki s vrtoglavo visokim potpeticama.

Elegantna kraljica Leticia stigla je na događaj o mentalnom zdravlju u bolnicu u Barseloni bez supruga, kralja Felipa VI, a svoju je top kombinaciju zaokružila elegantnim parom visećih srebrnih naušnica s biserima, koje su provirivale iza raspuštene kose. Njena šminka bila je u potpunosti prilagođena i njime je postigla prirodni izgled.

Profimedia
Kraljica Leticija u Barseloni

Inače, kraljica Leticija velika je obožavateljka kože, pa smo je već imali prilike viđati u raznim modelima, dužinama i bojama pantalona, ali i u kožnim suknjama, haljinama i jaknama. Ipak, ovaj crveni model je super jer ističe njen struk i stavlja naglasak na njene bokove.

Baš poput pletiva, već duže vreme odevni komadi od kože ne silaze s lista velikih trendova, ponajviše jer se kožne pantalone lako kombinuju i podižu najjednostavnije stajlinge, stoga nimalo ne čudi velika popularnost koju poslednjih sezona uživaju na modnoj sceni.

Profimedia
Kraljica Leticija u Barseloni

Kožne pantalone u bojama koje u potpunosti pristaju dopaminskom stilu odevanja modne ovisnice neretko kombinuju s komadima podjednako upečatljivih boja, kojima postižu efekt kolor-blok, dok ih brojne od njih stavljaju u fokus kombiniujući ih s neutralnim komadima.

Bonus video:
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike