Monika Beluči (58) pozirala bez brusthaltera, a onda su svi izašli na Instagram (VIDEO)

21.12.2022

14:55

0

Autor: Z. A.

Putena Italijanka je zrela žena i svesna svoje raskoši, zato zrači samopouzdanjem i nikada nije izgledala bolje

Monika Beluči (58) pozirala bez brusthaltera, a onda su svi izašli na Instagram (VIDEO)
Monika Beluči - Copyright Profimedia

Monika Beluči naći će se na januarskoj naslovnici popularnog nemačkog magazina „Madame“, a fotografije koje su urađene tim povodom jasno goore da je ova žena enciklopedisjki primer ženske lepote i seksepila - koji briše vreme.

Ova italijanska glumica pred foto-aparat stala je u crnim pantalonama i potpuno prozirnoj bluzi od svetlucave tkanine prožete zlatnim nitima - i bez brusthaltera.

Šljokice kamufliraju Monikine bradavice, ali su se njene bujne grudi ipak jasno ocrtale - fotografija je zaista veoma izazovna, ali opet ostavlja utisak otmenosti i mere.

Profimedia
 

Slavna Italijanka uz savršenu šminku izgledala zavodljivo.

Iako se mnogo pričalo o tome kako je Belučijeva jedna od retkih žena koja je odolela čarima estetske hirurgije, na Festivalu u Veneciji ipak je bilo vidljivo da je nešto radila na licu, ali umereno -
nikad nije promenila svoj lik i dopustila sebi da ostari dostojanstveno i prirodno.

Ova 58-godišnjakinja ističe da prihvata proces starenja, da na to gleda kao na nešto neizbežno:

- Postoji mnogo različitih trenutaka u životu. Kada ste veoma mladi, imate ono što u Francuskoj zovu la beauté du diable, odnosni đavolju lepotu, lepotu biološkog trenutka u životu. Ali život ide dalje. Spoljašnjost stari i moramo da se nosimo sa tim. Ne možemo ništa da uradimo. U isto vreme imamo sreće, jer ako ostarimo, znači da smo imali sreću da dugo živimo. Kako telo propada, duša raste - izjavila je pre nekoliko meseci.

Priznaje da izbegava rigorozne vežbe i stroge dijete, već da daje sebi oduška, uživa u vinu i pasti, i tek ponekad ide na pilates, ali da, kada posao od nje to zahteva, povede računa o liniji, ali u razumnoj meri.

- Nisam opsednuta. Uvek sam bila žena sa oblinama, nikada previše mršava, takva sam jednostavno. I želim da ostarim na miran način. Kada imaš 50 ili 60 godina nemaš iste potrebe kao kada imaš 20. Promeniš se. Kada beba dođe u tvoj život, prva stvar koju vidiš je ona. Mi dolazimo na drugo mesto. To nam daje neku drugu perspektivu - ispričala je Monika, prenosi žena.blic.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike