Pas osetio da mu prijateljica umire, ono što je uradio niko nije očekivao (VIDEO)

24.03.2024

10:58

0

Autor: K. O.

Dirljiv momenat ganuo je sve na mreži

Pas osetio da mu prijateljica umire, ono što je uradio niko nije očekivao (VIDEO)
Copyright Printscreen/Instagram

Jedna korisnica Instagrama, Širli Bovšou, na svom profilu otkrila je neočekivani prizor koji ju je dočekao noć pre nego što je uginula njena kujica Foksi.

Bovšou je vlasnica psa Čarlija i kuje Foksi koji su ceo život bili najbolji prijatelji. Oboje su stariji psi, skloni zdravstvenim problemima, a pre nego što je uginula, Foksi se razbolela.

Iako je njena vlasnica bila uverena da će se oporaviti, Čarli je jedne večeri došao do kreveta za pse u kojem je spavala Foksi, kako bi joj pravio društvo. Bovšou je objasnila da je to bio prvi put da je učinila tako nešto, jer inače nikada ne deli krevet. Foksi je uginula sledećeg jutra.

Budući da je Čarli inače intuitivan i empatičan, vlasnica pretpostavlja da je došao da se oprosti od Foksi kada je osetio da bi mogla da ugine.

 

 

Viralna objava slomila je srca brojnih gledalaca. "Ovo je tako tužno, treba da mu pružiš više ljubavi u ovim trenucima", "Životinje su najbolje, žao mi je zbog tvoje bebe", "Psi su tako pametni i puni ljubavi", "Životinje mogu osetiti ovakve stvari. Znao je što će se dogoditi", pisali su korisnici Instagrama u komentarima.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike